2014-06-11 14:05:59
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη άσκηση «Έρευνας και Διάσωσης» στα κατεχόμενα
Λευκωσία: Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης 2014, «Μάρτυρας Ανθυπολοχαγός Caner Gönyeli» πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα και σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στο στρατιωτικό αρχηγείο των λεγόμενων Τουρκοκυπριακών Δυνάμεων Ασφαλείας στο Μπογάζι.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου η χερσαία φάση των ασκήσεων πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα χθες στην περιοχή «101 σπίτια».

Η θαλάσσια φάση των ασκήσεων... θα διεξαχθεί στα ανοικτά της Γκαζίμαγουσα σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου μεταξύ τις 3.30 το απόγευμα και 11 το βράδυ και θα ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου.

Οι ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης 2014, «Μάρτυρας Ανθυπολοχαγός Caner Gönyeli»,  πραγματοποιούνται στα ανοικτά των ακτών της Αμμοχώστου, στην Ανατολική Μεσόγειο και στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδει ο παράνομος Μπαϊράκ, στις ασκήσεις που γίνονται στα κατεχόμενα και στα «χωρικά ύδατα» του ψευδοκράτους, συμμετέχουν μονάδες από την Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς καθώς επίσης και από το Κύριο Κέντρο Συντονισμού, Ερευνών και Διάσωσης του Τουρκικού Υπουργείου Μεταφορών, Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Συγκοινωνιών.

Πηγή: Φιλελεύθερος

ΠΗΓΗ: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/203932/se-exelixi-askisi-erevnas-kai-diasosis-sta-katechomena
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ