2014-06-11 14:20:37
Φωτογραφία για Αχαΐα: Έφτασαν σε εμπόρους κι επαγγελματίες τα πρώτα ραβασάκια για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς
Έλαβαν τα πρώτα ραβασάκια για κατασχέσεις εντός 20 ημερών αν δεν εξοφλήσουν τα χρέη του κι ετοιμάζουν νέο δικαστικό αγώνα. Για δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης μέσω της νομικής οδού ετοιμάζονται έμποροι κι επαγγελματίες από την Κάτω Αχαΐα που έχουν χρέη στον ΟΑΕΕ. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κέρδισαν με δικαστική απόφαση τη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας τους.

Τώρα προσφεύγουν δικαστικά καθώς, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, πριν από λίγες μέρες έλαβαν ειδοποιητήρια από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και καλούνται μέσα σε 20 μέρες να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τα χρέη του;, διαφορετικά απειλούνται με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς ή κατασχέσεις εις χείρας τρίτων.

Οι 95 ελεύθεροι επαγγελματίες της Κάτω Αχαΐας μαζεύουν υπογραφές για να ξεκινήσουν νέο δικαστικό αγώνα, προκειμένου να διαγραφούν ή να συμψηφιστούν παράνομες χρεώσεις του ΟΑΕΕ για καλύψεις που δεν παρέχονται και μάλιστα με τόκο 3 - 120%.

Η διαδικασία συλλογής υπογραφών ξεκίνησε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου στο γραφείο της κίνησης στην οδό Αράξου 13 στην Κάτω Αχαΐα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ