2014-06-11 16:56:47
Φωτογραφία για Προβόπουλος: Δεν ήξερα με ποιο νόμισμα θα ξυπνούσα
Ικανοποιημένος για τις επιδόσεις της Τράπεζας της Ελλάδας το χρονικό διάστημα που είχε τεθεί επικεφαλής της, εμφανίστηκε ο Γιώργος Προβόπουλος. Ο απερχόμενος διοικητής της ΤτΕ τόνισε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τετάρτης πως αισθάνεται πλέον απελευθερωμένος, καθώς βρισκόταν σε μια θέση με έντονη πίεση και μεγάλες ευθύνες.

«Νοιώθω απελευθερωμένος γιατί πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο, με πολλά βράδια χωρίς ύπνο που δεν ήξερα τι θα ξημερώσει και σε ποιο νομισματικό καθεστώς θα ξυπνούσα» είπε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται «καμία» πικρία για την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση της ΤτΕ, ενώ υπογράμμισε πως τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησαν με κολακευτικά σχόλια για το έργο και την προσφορά του.

«Χθες ο πρωθυπουργός μου τηλεφώνησε και μου μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το έργο μου στην ΤτΕ, ενώ και σήμερα μου τηλεφώνησε ο Βενιζέλος και μου μίλησε με πολύ θερμά λόγια. Με τον Βενιζέλο ζήσαμε άλλωστε δραματικές στιγμές» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, όπως επισήμανε, με το σωστό σχεδιασμό και πολύ δουλειά από τους εργαζόμενους στην τράπεζα απετράπησαν τα χειρότερα.

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ