2014-06-11 18:37:46
Φωτογραφία για ΑΝΕΛ: ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Υπενθυμίζεται πως τη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών ανέλαβε ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης. Σημειώνεται πως ο κ. Χαρδούβελης την τετραετία 2000-2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του τότε Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, ενώ ο κ. Στουρνάρας από το 1994 έως τον Ιούλιο του 2000 ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Επίσης, μαύρη επέτειο χαρακτήρισε ο Τέρενς Κουΐκ τη συμπλήρωση ενός έτους από το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όπως είπε, το μαύρο στην ΕΡΤ ισούται με γαλαζοπράσινη ενημέρωση, ισούται με ανεργία για χιλιάδες εργαζομένους, ισούται με κατάλυση της ίδιας της Δημοκρατίας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ανεβάσουμε ξανά τους διακόπτες της πραγματικής ενημέρωσης, κατέληξε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ