2012-04-23 22:36:55
Φωτογραφία για Οι τελευταίες εκλογές των Τρέμη-Καψή-Τσίμα στο ΜΕΓΚΑ;
Για μετά τις εκλογές μετατέθηκε η λήξη του...τελεσίγραφου-σύμβασης στο ΜΕΓΚΑ, εξαιτίας του οποίου αρκετοί τηλεαστέρες ίσως αποχωρήσουν από το κανάλι Η περίπτωση της Μαρίας Καρχιλάκη είναι χαρακτηριστική. Όπως η ίδια είπε αποκλειστικά στο ZAPPIT, δεν πρόκειται να...παραιτηθεί, αλλά περιμένει (σήμερα) την απόλυσή της. Κάτι τέτοιο τελικά, δεν πρόκειται να γίνει, μιας και η καταληκτική ημερομηνία από το κανάλι για να υπογράψουν οι δημοσιογράφοι το "συμφωνητικό" μετατέθηκε για μετά τις εκλογές.

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από την πιθανότητα να μην δεχτούν αυτό το συμφωνητικό, τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, έχουν προβληματίσει την ιδιοκτησία που δεν θέλει να αποδυναμώσει το δελτίο ειδήσεων, από ονόματα όπως η Μαρία Καρχιλάκη, Όλγα Τρέμη, Παύλος Τσίμας, Mανώλης Καψής και άλλοι. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν υπογράψει την πρόταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων, με την οποία αντιδρούν και αρνούνται να υπογράψουν τους όρους του "συμφωνητικού" που προτείνει το κανάλι. 


Βασικό σημείο-αγκάθι, του συμφωνητικού που προτείνει το μεγάλο κανάλι είναι το ότι μηδενίζει τα χρόνια προϋπηρεσίας και τις αποζημιώσεις σε ενδεχόμενες μελλοντικές απολύσεις. Συνεπώς, όταν υπάρχουν εργαζόμενοι που βρίσκονται στη Μεσογείων σχεδόν 20 χρόνια, είναι σαφές ότι θα θέλουν να διασφαλίσουν αυτό τους το δικαίωμα στην αποζημίωση. 

Ο ALPHA καραδοκεί...

Ενδεχομένως, η δημοσιοποίηση της απόφασης της Μαρίας Καρχιλάκη (αλλά και άλλων προσώπων) να αποχωρήσουν από το ΜΕΓΚΑ, απολυόμενοι με πλουσιοπάροχη αποζημίωση, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον από τον ALPHA να...βουτήξει αρκετά -αν όχι όλα- από αυτά τα πρόσωπα, να οδήγησε τα στελέχη του καναλιού στο να ξανασκεφτούν κάποιους από τους όρους αυτού του συμφωνητικού.

Οι εξελίξεις αναμένονται ,πλέον, μετά τις εκλογές όπου θα κριθούν όλα. Δεν αποκλείεται, πάντως -αν καμία από τις δύο πλευρές δεν βάλει νερό στο κρασί της- αυτές να είναι οι τελευταίες εκλογές που θα κάνουν στο ΜΕΓΚΑ, οι τηλε-αστέρες που αναφέραμε.
zappit
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Το Μπερναμπέου θα σκοράρει!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Το Μπερναμπέου θα σκοράρει!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ