2014-06-12 08:07:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Στον Άρειο Πάγο ο Θανάσης Βάκρινος - Κατέθεσε αίτηση αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης για τον θάνατο του Παναγούλια
Aίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο κατά της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης υπέβαλε την Τρίτη ο Θανάσης Βάκρινος, σύμφωνα με τη Γνώμη.

Ο Θανάσης Βάκρινος, υπενθυμίζουμε, είχε καταδικαστεί, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, σε κάθειρξη 17 ετών για τη δολοφονία του Θοδωρή Παναγούλια.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η υπόθεση έφθασε για δεύτερη φορά στο ακροατήριο μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιος Μποροδήμος κατά της απαλλακτικής απόφασης του ΜΟΔ Πάτρας τόσο για τον Θανάση Βάκρινο ,όσο και για τον πατέρα του Γιάννη.

Ωστόσο, στο ΜΟΕ Πάτρας κάθισε μόνον ο γιος καθώς ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Θανάσης Βάκρινος που εκτίει την ποινή του είχε δηλώσει αθώος και πως δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα και ευελπιστεί σε δικαίωση από τον Άρειο Πάγο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ