2014-06-12 14:09:06
Φωτογραφία για Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης αποφάσισε παμψηφεί ότι το Σχολείο πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης λόγω της... επικείμενης παράδοσης, από το εκπαιδευτικό έτος 2013-14, του νέου σχολείου στην περιοχή της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού, συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία αποφάσισε παμψηφεί ότι το 14ο Δημοτικό Σχολείο πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και μετά την έναρξη λειτουργίας των νέων σχολείων για τους παρακάτω λόγους:

α. Είναι πλέον το μοναδικό σχολείο που απέμεινε στην ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη και υποβαθμισμένη περιοχή των Αστικών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του. 

β. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση ακόμη δύο κεντρικών σχολείων (4ο – 5ο δημοτικών) της πόλης, απογυμνώνει σημαντικά ολόκληρο το κέντρο της πόλης από εκπαιδευτικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους της. Η έλλειψη ειδικών υποδομών μεταφοράς μαθητών (σχολικών λεωφορείων) εντός της πόλης επιτείνει επιπρόσθετα το πρόβλημα αυτό.


γ. Επιπλέον, η διατήρηση όλων των υπαρχόντων σχολείων σε συνδυασμό με την επικείμενη λειτουργία των νέων σχολείων, αποτελεί ίσως την μοναδική δυνατότητα αποσυμφόρησης των ήδη βεβαρημένων με πολλά παιδιά τάξεων των δημοτικών της πόλης μας.

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ στην πόλη της Κατερίνης.

Η απόφαση αυτή θα κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ των Γονέων και Κηδεμόνων του

14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ