2014-06-12 19:30:19
Φωτογραφία για Η #Kia διαθέτει 410 οχήματα για την ομαλή και ασφαλή μεταφορά των επισήμων και των ομάδων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 FIFA στη Βραζιλία
 Η #Kia Motors, κατασκευάστρια οχημάτων ποιότητας για τους νέους στην καρδιά, πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες στο «Arena de Sao Paulo» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, την τελετή παράδοσης ενός στόλου υπηρεσιακών οχημάτων με τα οποία θα εξασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική μεταφορά των ομάδων, των υπαλλήλων, των εκπροσώπων καθώς και των επισήμων επισκεπτών VIP από όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA στη Βραζιλία.

" Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο επιβεβαιώνει την συνεχόμενη συμμετοχή της Kia σαν χορηγό της πιο δημοφιλούς οργάνωσης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στον κόσμο", δήλωσε ο Soon - Nam Lee Αντιπρόεδρος του Ομίλου Marketing της Kia Motors Corporation. «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που συνεχίζουμε την ενεργό συμμετοχή μας και σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς πιστεύουμε ότι το μάρκετινγκ του ποδοσφαίρου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός μας έτσι ώστε να ανεβάσει σε υψηλότερο επίπεδο την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της Kia και να γίνει τελικά ένας εξαιρετικός παίκτης στην παγκόσμια σκηνή της αυτοκινητοβιομηχανίας."


Η Kia ως «Official Automotive Partner» της FIFA παρέχει τα υπηρεσιακά οχήματα από την ευρεία γκάμα μοντέλων της στην Οργανωτική Επιτροπή για το 2014 FIFA World Cup ™ της Βραζιλίας. Ο στόλος των 410 οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων περιλαμβάνει το κομψό #Sportage (κατηγορία CUV) καθώς και το ευρύχωρο «Carnival» (κατηγορία MPV) . Εν τω μεταξύ, στην πορεία προς την φετινή διοργάνωση, η Kia έχει ήδη διαθέσει 93 οχήματα για την προετοιμασία

των προκαταρκτικών εκδηλώσεων όπως την Επίσημη Κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 της FIFA.

Εκτός από τα υπηρεσιακά οχήματα, μια «ομάδα οδικής βοήθειας Kia» θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Η ομάδα θα παρέχει διάφορες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών των υπηρεσιακών οχημάτων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι οδηγοί έχουν εντολή να καλούν έναν αριθμό τηλεφώνου που υπάρχει τοποθετημένος σε αυτοκόλλητο σε κάθε υπηρεσιακό αυτοκίνητο για επείγουσα και άμεση βοήθεια.

Κατά την τελετή παράδοσης, ο γενικός γραμματέας της FIFA Jérôme Valcke, τόνισε ότι: " Μια άψογη μεταφορά είναι κρίσιμη για την επιτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την υποστήριξη του συνεργάτη μας, Kia Motors, που με την διάθεση του στόλου των οχημάτων του διασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης και ειδικά οι ομάδες, ταξιδεύουν με άνεση και στυλ".

Στην πορεία μέχρι την έναρξη των αγώνων, η Kia υλοποίησε πληθώρα προγραμμάτων μάρκετινγκ, που προσκαλούν τους παθιασμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν ενεργά και να απολαύσουν τους αγώνες. Μεταξύ αυτών και το πρόγραμμα “Kia Mascot Friends” που επιλέγει 42 παιδιά από 25 χώρες για να συμμετάσχουν σε πραγματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα συνοδεύσουν το Αρμαντίλλο «Fuleco» (την επίσημη μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου) όταν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Εν τω μεταξύ, η Kia προωθεί την διοργάνωση “Champ into the Arena” που προσκαλεί ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου «5 επί 5» από όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστούν μεταξύ τους έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Βραζιλία, ενώ επίσης, θα παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό προημιτελικό αγώνα του παγκοσμίου Κύπελλο 2014 FIFA στη Βραζιλία.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο René Angélil χώρισε την Céline Dion
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο René Angélil χώρισε την Céline Dion
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ