2014-06-13 13:02:04
Φωτογραφία για Τραυματίας απόχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ο Ρονάλντο
Άσχημα είναι τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει όλη την προπόνηση της Πορτογαλίας λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε τους συμπαίκτες του στις ασκήσεις λόγω πόνου που ένιωσε στο γόνατο. Του τοποθετήθηκε πάγος και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει να προπονείται.

Την περασμένη εβδομάδα είχε βγει από τους ιατρούς της πορτογαλικής ομοσπονδίας ότι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο προσπαθεί να το ξεπεράσει έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των Πορτογάλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας. Πάντως, μέχρι στιγμής οι ειδήσεις δεν είναι καλές και δεν αποκλείεται ο Ρονάλντο να μην είναι έτοιμος να παίξει εναντίον των «πάντσερ».

Όταν όμως πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι δεν θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να συμμετάσχει στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δείτε τη φωτογραφία:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ