2023-11-06 14:40:13
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη-Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Χάρης Λεμπιδάκης από την εκπομπή της!



Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποχώρησε την Παρασκευή από το πάνελ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί σήμερα (6/11) τους λόγους για αυτή του την κίνηση.



«Έγινε μεγάλος ντόρος χωρίς λόγο. Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής έκανα ζάπινγκ κι έβλεπα ότι όλοι ασχολούνται με αυτή την εκπομπή, χωρίς να ξέρετε τι έχει συμβεί. Την Παρασκευή αποχώρησε αιφνιδίως ο Χάρης Λεμπιδάκης. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσι, για προσωπικούς του λόγους. Είχα καταλάβει μια δυσαρέσκεια και μου έστειλε μήνυμα ότι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει μετά το τέλος της εκπομπής. Ξαφνικά, πριν βγω στον αέρα με ενημερώνουν ότι αιφνιδίως –κάτι που με στεναχώρησε και γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Χάρη- δεν θα βγει στην εκπομπή… Για να μην βγει κάποιος στην εκπομπή που πληρωνόμαστε πρέπει να είναι θέμα υγείας ή κάτι άλλο πάρα πολύ σοβαρό. Δεν ξέρω γιατί σε κάποια άλλα κανάλια παρουσιάζουν μια τοξικότητα και μια ένταση. Καμία τοξικότητα και ένταση δεν υπάρχει σε αυτή την εκπομπή. Επειδή έγινε ντόρος, προς τιμήν του ο Χάρης έκανε ένα ποστ», είπε η παρουσιάστρια.



«Το σαββατοκύριακο όλες οι εκπομπές ξαφνικά παρουσίασαν κάτι άλλο. Έναν Χάρη να φεύγει επειδή τσακώθηκε, επειδή έχει μια δυσαρέσκεια… Εγώ τηλεφώνησα σε κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και ρώτησαν ποιος τα είπε αυτά και μου είπαν ο Χάρης. Δεν μπορώ να πιστέψω, αγαπημένοι μου συνάδελφοι, ότι ο Χάρης που έκανε αυτό το ποστ, σας είπε άλλα πράγματα στο τηλέφωνο. Οπότε, κάποιος σε εμένα έλεγε ψέματα ή παρουσιάσατε ψεύτικα ρεπορτάζ στον αέρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χάρης δεν μπορούσε να υπηρετήσει μια συγκεκριμένη θεματολογία κι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά εδώ και τον παραγωγό».



Ο δημοσιογράφος ωστόσο, ανέβασε ένα post στο Facebook «ταγκάροντας» τόσο την παρουσιάστρια και «φίλη» όπως την αποκαλεί, αλλά και το όνομα του Νίκου Κοκλώνη.

Γιατί όμως άφησε ο δημοσιογράφος να περάσει ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο χωρίς να αντιδράσει στα όσα έχουν ακουστεί και γιατί ο ίδιος δεν εμφανίστηκε είτε ζωντανά είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος σε κάποια άλλη εκπομπή και να δώσει… τις εξηγήσεις του! Επιπλέον, την Παρασκευή τον ενόχλησε η θεματολογία; Ούτε καν μπορούσε να περιμένει το τέλος της εκπομπής;



Μένει να δούμε την επόμενη κίνηση του Χάρη αλλά και τους λόγους που η εν λόγω παρουσιάστρια θέλει να παρουσιάζει το κλίμα στην εκπομπή της… «ονειρικό»!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ