2014-06-13 15:02:18
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Η ιστοσελίδα "metro.co.uk" κάνει μια ειδική αναφορά στους τρεις παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι δύο είχαν σχέση με τον Ολυμπιακό και ο ένας έχει ακόμα. Πρόκειται για τους Γιάννη Φετφατζίδη, που ήταν πολύ καλός στα φιλικά της Ελλάδας, Κώστα Μήτρογλου, που ναι μεν εμφανίζεται ντεφορμέ, αλλά παραμένει πάντα «πιστολέρο» και Κώστα Μανωλά, για τον οποίο όλοι γράφουν τα καλύτερα.

«Ένα σέντερ μπακ τεράστιο ταλέντο και ανιψιός του Έλληνα αμυντικού Στέλιου Μανωλά, έκανε μια καθόλα πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Βοήθησε τους πρωταθλητές Ελλάδας να φτάσουν στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων του Champions League και είναι ένας που ξεχώρισε στα φιλικά της χώρας του. Το αποτέλεσμα ήταν το ενδιαφέρον της πορτογαλικής Μπενφίκα σύμφωνα με δημοσιεύματα», γράφει το κείμενο και συνεχίζει την αποθέωση του διεθνή αμυντικού των ερυθρόλευκων.

«Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ, σφράγισε την παρουσία του ως πρώτη επιλογή μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και πολλοί ελπίζουν ότι θα κάνει μεγάλο τουρνουά. Ο Μανωλάς είναι ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης στην ελληνική ομάδα, αλλά είναι και ένα από τα πιο ταλαντούχα μέλη της. "Διαβάζει" καλά το παιχνίδι, είναι ενεργητικός και πολύ δυνατός στις διεκδικήσεις. Αν μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα του να φτάσει έως τη νοκ άουτ φάση στη Βραζιλία, τότε αναμένεται πλήθος μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων να του χτυπήσουν την πόρτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ