2014-06-14 21:17:05
Φωτογραφία για Μάικλ Τζάκσον ένοχος ή αθώος; [video]
Επειδή ακόμη κάποιοι ρωτάνε αλλά το βλέπω και στις αναζητήσεις από τα στατιστικά του ιστολoγιου αλλά κι επειδή υπάρχουν ακόμη οι αφελείς που πιστεύουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδεραστής, αποφάσισα να υποτιτλίσω το βίντεο με την πανηγυρική αθώωσή του που έγινε σα χθες το 2005. Μέσα στο βίντεο θα ακούσετε όχι μόνο τις αθωωτικές αποφάσεις αλλά και τις ακριβείς κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω δυο στοιχεία που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν, αν και τα έχω ξαναπεί. Πρώτον ότι μια από τις δημοσιογράφους που κάλυψαν τη δίκη, η Aphrodite Jones, είχε πάει με προκαταλήψεις και πίστευε πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν όντως ένοχος. Η ενασχόλησή της όμως με τη δίκη την έκανε να δει την αλήθεια σε σημείο που ακόμη και σήμερα ασχολείται με τον Μάικλ Τζάκσον και έχει γράψει και βιβλίο στο οποίο μιλά για την οργανωμένη επίθεση των μμε, επίθεση στηριγμένη σε ψέματα και σενάρια
. Τόσο απλά. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι ο συνήγορος του Μάικλ Τζάκσον, ο Thomas Mesereau, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που στην αρχή δεν ήθελε να αναλάβει την υπόθεση γιατί τον ενοχλούσε η δημοσιότητα, αγάπησε κι εκτίμησε τον Μάικλ Τζάκσον και επίσης και αυτός ακόμη και σήμερα ασχολείται μαζί του. Και στις δυο περιπτώσεις αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ήταν η αγνή φύση του Μάικλ Τζάκσον σε συνδυασμό με το πόσο αντεστραμμένη παρουσιαζόταν η πραγματικότητα. Τους πείραξε η αδικία, με λίγα λόγια.

Αυτή η αδικία πρέπει να μας ενοχλεί όλους και γιατί η αδικία δεν είναι κάτι σωστό γενικά και γιατί στην περίπτωση του Μάικλ Τζάκσον είχαμε να κάνουμε με ένα παιδί. Γιατί αυτό ήταν πάντα ο Μάικλ Τζάκσον, ένα παιδί. Ένα παιδί που πληγώθηκε και έκλαψε πολύ. Ο πιο ταλαντούχος και πιο πετυχημένος καλλιτέχνης όλων των εποχών παγκοσμίως ήταν ένα παιδί που χαιρόταν με ό,τι χαίρεται ένα παιδί. Ούτε τα πλούτη τον ικανοποιούσαν ούτε η φήμη τον τύφλωσε ούτε βεντέτα το έπαιξε ποτέ. Και σαν ενήλικας έπαιζε κυριολεκτικά με παιχνίδια, χαιρόταν με ένα μπουγέλωμα όπως κάνουν οι έφηβοι, θα έπαιζε πρόθυμα κρυφτό και κυνηγητό, θα φύλαγε ένα κουκλάκι που του χάρισε κάποιος θαυμαστής, θα κρατούσε από το χέρι τη Μίνι και τον Μίκυ γεμάτος χαρά. Αυτός ο άνθρωπος δε θα μπορούσε ποτέ να είναι ποτέ το τέρας που δημιούργησαν με ψεύτικα δημοσιεύματα τα μμε.  Τι κι αν δικαιώθηκε; Δε σταμάτησε ποτέ να κλαίει για όσα του έκαναν.

Για όλα αυτά οι θαυμαστές τον λατρεύουν. Για όλα αυτά πολλοί θαυμαστές άφησαν μέχρι και τις δουλειές τους για να του συμπαρασταθούν σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Και ήταν εκεί θαυμαστές απ’όλο τον κόσμο (Γαλλία, Πολωνία, Ρουμανία, παντού).

Εδώ θα ακούσετε όλες τις αποφάσεις, όπως ακριβώς εκφωνήθηκαν στο δικαστήριο στις 13 Ιουνίου 2005.

mjacksontruth.wordpress.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ