2014-06-14 21:18:17
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
Στον πρώτο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Κολομβία και ηττήθηκε με 3-0.

Τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ξεκίνησε το Σάββατο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο αντιμετώπισε στο στάδιο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε την Κολομβία, αλλά γνώρισε την ήττα.

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς τους 3 από τους 4 παίκτες του Ολυμπιακού που πήρε μαζί του στην τελική φάση της διοργάνωσης, με τους Γιάννη Μανιάτη, Κώστα Μανωλά και Χοσέ Χολέμπας να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και τον Ανδρέα Σάμαρη στον πάγκο.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την Ελλάδα, που μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Κουαδράρο πάσαρε στον Αρμέρο κι εκείνος έκανε το σουτ που με αρκετή δόση τύχης κατέληξε στα δίχτυα του Ορέστη Καρνέζη για το 1-0.

Οι διεθνείς μας προσπάθησαν να «απαντήσουν» στη συνέχεια, με τον Παναγιώτη Κονέ να βλέπει τη μπάλα να περνά λίγο άουτ στο σουτ του στο 7’, με τον ίδιο παίκτη να χάνει αργότερα τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Οσπίνα «εκτοξεύτηκε» κι έδιωξε το καλό σουτ του, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.


Η Ελλάδα «κυνήγησε» το γκολ στην επανάληψη, αλλά στο 58’, ο Γκουτιέρες διπλασίασε έπειτα από κόρνερ και ασίστ του Αγκιλάρ τα τέρματα των Κολομβιανών. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε στο 63’, όταν ο Τοροσίδης γύρισε την μπάλα στον Γκέκα κι εκείνος από το ύψος της περιοχής έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις, η Κολομβία κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Τζέιμς Ροντρίγκες και πλέον οι διεθνείς μας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία στη 01:00 την Παρασκευή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κολομβία: Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Αρμέρο (75’ Αρίας), Αγκιλάρ (68’ Μεχία), Γκουτιέρες (78’ Τζάκσον Μαρτίνες), Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ζουνίγκα

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σαμαράς, Κονέ (78’ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (57’ Φετφατζίδης), Γκέκας (64’ Μήτρογλου)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ