2014-06-15 10:37:03
Φωτογραφία για Άρης Πλασκασοβίτης: «Φοβάμαι τον θάνατο, τα φίδια και τη φυλακή»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις αγαπημένες του συνήθειες, τους φόβους του αλλά και για τη ρομαντική πλευρά του Ο Άρης Πλασκασοβίτης είναι ένας νέος άνθρωπος, με ιδιαίτερο ταλέντο τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι, κάτι το οποίο απέδειξε και μέσα από τη συμμετοχή του στο show μεταμορφώσεων του Αντ1 «Your Face Sounds Familiar».

Αν και τον τελευταίο καιρό, πολλά έχουν γραφτεί για τον γοητευτικό Άρη, ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε 8 πράγματα για τον εαυτό του που οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζουν.

Ποια είναι αυτά;

1)Το αγαπημένο του τραγούδι είναι τα «Ήσυχα βράδια» από την Αρλέτα, και αυτή την περίοδο παρακολουθεί την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee».

2)Μένει στον Λυκαβηττό και του αρέσει πολύ να περπατάει στην περιοχή του.

3)Φοβάται τον θάνατο, τα φίδια και τη φυλακή.

4)Το ταξίδι του στο Σάλτσμπουργκ τα περασμένα Χριστούγεννα του έχει μείνει αξέχαστο. Δεν μπορούσε να συνηθίσει με τίποτα το κρύο, ενώ γλίστρησε πολλές φορές στους παγωμένους δρόμους της πόλης.


5)Είναι λάτρης του φαγητού και μαγειρεύει πολύ – και μάλιστα καλά, όπως του λένε! Του αρέσουν πολύ το κοτόπουλο, οι κρέπες, τα μπέργκερ και οι τηγανητές πατάτες.

6)Η μητέρα του γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και γι’ αυτό είναι δίγλωσσος από… κούνια. Η μαμά του τού μιλούσε γερμανικά και ο πατέρας του ελληνικά.

7)Γούρι του είναι ένας σταυρός που του έχει δώσει η γιαγιά του.

8)Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει κάνει είναι όταν έκλεισε τραπέζι σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο για ένα δείπνο, στο οποίο εκείνος ντύθηκε με κοστούμι και παπιγιόν. Ο σκοπός του ήταν να αναθερμάνει τη σχέση του και να «σπάσει» τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πηγή:exedra.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ