2014-06-16 11:18:35
Φωτογραφία για Αίγιο: Ξεκίνησε η δίκη για τη διπλή δολοφονία στα Ζαρουχλέϊκα - Βρασμό ψυχής επικαλέστηκε ο Αλέξης Φράγκος
Ξεκίνησε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας σήμερα το πρωί στο Κακουργιοδικείο Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου για ανθρωποκτονία σε βάρος του Πάνου Τσίρκα και του Νίκου Ντάντη, στις 20 Απριλίου 2013, στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

Ο Φράγκος μεταφέρθηκε στο δικαστήριο στις 9 το πρωί. Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του Νίκου Ντάντη, ενώ ψύχραιμοι ήταν οι της πλευράς Πάνου Τσίρκα. "Μην φοβάσαι τίποτα" έλεγαν οι φίλοι του Αλέξη Φράγκου, όταν έφθασε ο κατηγορούμενος.

Ο Αλέξης Φράγκος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι σκότωσε εν βρασμώ ψυχής τον Πάνο Τσίρκα γιατί ήξερε πως εκείνος είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν τον αδελφό του Κώστα Φράγκο.

Οσο για τον Ντάντη, δήλωσε ότι δεν τον είχε δει γιατί καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Και ότι δεν είχε κανένα λόγο να τον σκοτώσει.

Οι γονείς του δολοφονημένου Πάνου Τσίρκα απουσιάζουν από το Δικαστήριο. Προκειμένου να μην υπάρξει ένταση, επέλεξαν να μην ειναι παρόντες.


Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου και πολιτική αγωγή ο Αλέξης Κούγιας.

Η Αστυνομία κατέστρωσε ειδικό σχέδιο εισόδου του Αλέξη Φράγκου στο Μέγαρο, υπό το φόβο αναζωπύρωσης ρεβάνς, αλλά και εντάσεων από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Αλέξης Φράγκος έχει αναλάβει την ευθύνη για την δολοφονία Τσίρκα υποστηρίζοντας πως προχώρησε σε αυτή του την πράξη θεωρώντας πως ο Π. Τσίρκας εμπλέκεται στην εν ψυχρώ εκτέλεση του αδελφού του Κώστα Φράγκου.

Ο 32χρονος Κώστας Φράγκος - αδελφός του Αλέξη Φράγκου - είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μαζί με τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη τον οποίο οι δράστες είχαν περάσει για τον αδελφό του Κώστα έξω από το μπαρ «Μπιζού» στην οδό Σαχτούρη στις 17 Απριλίου 2013.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ