2014-06-16 11:11:05
Φωτογραφία για Πάνος Καμμένος: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους υποψηφίους τους οποίους στηρίξαμε
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος (14.06.2014), είπε και τα... εξής αναφορικά με την υποψηφιότητα του Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ ως Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους υποψηφίους τους οποίους στηρίξαμε, για τον αγώνα τον οποίο έκαναν. Στον Παύλο Χαϊκάλη στην περιφέρεια Αττικής, στον Βασίλη Καπερνάρο στο Δήμο Αθηναίων, στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην περιφέρεια Θεσσαλίας και στον Τέρενς Κουίκ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, όπως επίσης και σε όλα εκείνα τα στελέχη, τα οποία έδωσαν την προσωπική τους μάχη σε όλες τις περιφέρειες, αλλά και στους δήμους της Ελλάδος.

(Πάντως) το θέμα που αντιμετωπίσαμε είναι η έλλειψη ζωντανής επικοινωνίας, διότι πολλά από τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα αναλώθηκαν στις υποψηφιότητες των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών. (...) Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν δόθηκε ουσιαστικά καμία μάχη για τις ευρωεκλογές.


Αυτό παρατηρήθηκε σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα δημιουργήθηκαν και αρκετές διαφωνίες μεταξύ των στελεχών μας σε τοπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ο αγώνας που έπρεπε να γίνει για τις ευρωεκλογές.

Ίσως ήταν λάθος η εμπλοκή μας στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές και η απόφαση την οποία λάβαμε.

Αλλά θα σας πω ότι για αυτή την απόφαση δεν μετανιώνουμε, ιδίως για την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Εάν δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο που στηρίξαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Τέρενς Κουίκ, όλα τα άλλα ψηφοδέλτια θα ήταν ψηφοδέλτια στα οποία είχε βάλει τους υποψηφίους του (και) το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και ουσιαστικά οι πολίτες θα είχαν την υποχρέωση να επιλέξουν μεταξύ υποψηφίων που είχε υποδείξει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε, δηλαδή να δούμε ένα κόμμα (ΚΙΕΦ/DEB), που αμφισβητεί τις Διεθνείς Συνθήκες και τη Συνθήκη της Λωζάννης, να έχει καταγράψει μία δύναμη στη Θράκη.

Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον πολιτευτή μας, τον Ιρφάν, ο οποίος κατάφερε, ως Έλληνας Πομάκος, το χωριό του να είναι το μόνο μειονοτικό χωριό το οποίο δεν έβγαλε πρώτο το DEB. (ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ).

Αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τον εθνικό χαρακτήρα τον οποίο δώσαμε στις υποψηφιότητες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ