2014-06-16 12:40:19
Φωτογραφία για Ο ΜΙΤΣΕΛ... ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ!
Σε άρθρο του στην "El Pais" ο Μίτσελ αποθεώνει τον Τζόελ Κάμπελ και αποκαλύπτει τις απαντήσεις που είχε δώσει στα... πειράγματα που δεχόταν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Περήφανος για τον Κοσταρικανό διεθνή δείχνει να αισθάνεται ο Μίτσελ, αφού ο Κάμπελ έλαμψε στην πρώτη του εμφάνιση στο Μουντιάλ οδηγώντας με ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη με 3-1 επί της Ουρουγουάης.

Σε άρθρο του ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι στον Κάμπελ αποκαλύπτοντας τις απαντήσεις που είχε δώσει στα... πειράγματα που δεχόταν στις προπονήσεις για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αθλητικό Κέντρο στου Ρέντη: Κάθε πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πάνε για πρωινό πριν την προπόνηση. Ο Τζόελ είναι ένας από αυτούς. Πάντα με το ίδιο στυλ, φορώντας τις σαγιονάρες του, με τον αέρα της Καραϊβικής, πηγαίνει και ζητά ένα τοστ και ένα χυμό. Κρύβει κάτι μυστηριώδες και θαρραλέο. Στα πειράγματα που δεχόταν μετά την κλήρωση για το Μουντιάλ έλεγε πως θα πετύχει γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μου άρεσε πολύ το γκολ που είχε πετύχει με τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έδειξε πως μπορεί να σκοράρει κι αλλιώς. Απέναντι στην Ουρουγουάη έδειξε όλες τις αρετές του. Ελπίζω να τον ξανασυναντήσω και να μας πει ‘τι σας είπα πως θα πετύχω ένα γκολ απέναντι σε καθέναν παγκόσμιο πρωταθλητή;’. Ήδη έχει ένα», έγραψε ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ