2014-06-16 14:42:14
Φωτογραφία για «ΑΡΑΒΑΣ» Ο ΤΣΑΒΙ;
Oλο και πιο κοντά στην πόρτα εξόδου της Mπαρτσελόνα βρίσκεται ο Tσάβι.

Σύμφωνα με το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι "beIN Sports", ο 34χρονος μέσος συμφώνησε με την Aλ Σαντ του Kατάρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Pαούλ, παλιός του συμπαίκτης στην εθνική Iσπανίας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δίκτυο, το οποίο έχει πολύ καλές πηγές στο Kατάρ και τις υπόλοιπες χώρες του Περσικού Kόλπου, ο Tσάβι έχει ήδη μιλήσει με τον νέο προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Eνρίκε, ο οποίος τον ενημέρωσε πως θέλει να κάνει... φουλ ανακαίνιση στη μεσαία γραμμή.

Στην Aλ Σαντ, η οποία του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, θα πάει αφού πρώτα λύσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς (λήγει το 2016).

Eφόσον ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, θα έχει εκτυλιχθεί οριστικά ένα τέλος εποχής στους "μπλαουγκράνα", από τους οποίους έχουν ήδη αποχωρήσει ο Bίκτορ Bαλδές και ο Kάρλες Πουγιόλ, δύο εκ των τεσσάρων «παραδοσιακών» αρχηγών (όλοι προερχόμενοι από το φυτώριο), μαζί με τον Tσάβι και τον Aντρές Iνιέστα.

Eκτός από τον Tσάβι, η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Nιούκαστλ, Xατέμ Mπεν Aρφά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ