2014-06-16 18:44:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Κούγιας απέστειλε εξώδικο στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή
Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην ΠΓΕ και την ενημερώνει ότι της παραχωρεί τον τίτλο Παναχαϊκή, γιατί ο ίδιος θα πάρει το ΑΦΜ της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 και θα το μεταφέρει.

Αναλυτικά η εξώδικος πρόσκληση:

«ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Αλεξίου Κούγια

κατόχου και ιδιοκτήτη του 90% των μετοχών

της Π.Α.Ε. Πατραϊκός

σήμερα Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005

Προς

Το Δ.Σ. του σωματείου

Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση

Τέρμα Έλληνος Στρατιώτου - Πάτρα

Όπως σας είναι γνωστό το ερασιτεχνικό σας σωματείο είχε μέχρι το καλοκαίρι του 2005 τα αποκλειστικά δικαιώματα στον τίτλο - ονομασία «Παναχαϊκή».

Το ερασιτεχνικό σας σωματείο το καλοκαίρι του 2005 παραχώρησε την χρήση αυτού του τίτλου στην έχουσα το Α.Φ.Μ. 099517087 «Π.Α.Ε. ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ», η οποία ήταν αμιγής ποδοσφαιρική εταιρεία χωρίς ερασιτεχνικό σωματείο.


Ιδιοκτήτης και κάτοχος των μετοχών της Π.Α.Ε. Πατραϊκός ήταν ο επιχειρηματίας Ευστάθιος Μουτζουρούλιας, ο οποίος δέχτηκε παρ' ότι η Π.Α.Ε. Πατραϊκός αγωνιζόταν στην τότε Β' Εθνική κατηγορία και η ποδοσφαιρική ομάδα ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ από τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Άρη Λουκόπουλο θα αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τα οποία διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας ,να παραχωρήσει στο σωματείο σας το 10% των μετοχών της Π.Α.Ε. Πατραϊκός και εσείς δεχθήκατε να του παραχωρήσετε την αποκλειστική χρήση - ονομασία « Παναχαϊκή».

Ακολούθως ο επιχειρηματίας Ευστάθιος Μουτζουρούλιας λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά κυρίως ότι το ερασιτεχνικό σωματείο του σφράγισε δικές του επιταγές με αποτέλεσμα την οικονομική του κατάρρευση αφού οι τράπεζες έκλεισαν την χρηματοδότηση του και αναγκάστηκε να πουλήσει το σύνολο των μετοχών του στον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Κώστα Μακρή.

Την πρώτη χρονιά που ο Κώστας Μακρής αγόρασε τις μετοχές η μετονομασθείσα από Π.Α.Ε. Πατραϊκός σε Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 υποβιβάσθηκε στην Γ! Εθνική κατηγορία όπου και παρέμεινε πάντοτε μεταξύ των τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας μέχρι το καλοκαίρι του 2009 που ο Κώστας Μακρής μου μεταβίβασε λόγω συσσωρεύσεως μεγάλων χρεών προς το Ι.Κ.Α. , Εφορία , ποδοσφαιριστών αλλά και τρίτους ποσά τα οποία ξεπερνούσαν τα 3.000.000,00€ και τα οποία προέρχονταν κυρίως στο Ι.Κ.Α. από την Π.Α.Ε. Πατραϊκός , μου μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών του.

Παρά το ότι πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις τόσο τις δικές σας όσο και τις διαβεβαιώσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής να ανακατασκευάσω το εγκαταλελειμμένο στάδιο ιδιοκτησίας σας στην Αγυιά δαπανώντας το ποσό των 400.000,00€ περίπου διαβεβαιώνοντας με ότι με δικές σας ενέργειες και των παλαιμάχων ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο θα διπλασιαστεί η προσέλευση των οπαδών της Παναχαϊκής σε 5000 ανά αγώνα και άνω.

Παρά το ότι έχω ανακατασκευάσει το γήπεδο που σας ανήκει , έχετε εισπράξει από εμένα όλο αυτό το διάστημα το υπέρογκο ποσό των 200.000,00€, και από την πρώτη ημέρα εγκαταστάσεως μου εκεί άρχισε ένας λυσσώδης πόλεμος εναντίον μου , ακόμη και την χρονιά 2010-2011 οπότε η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής κατηγορίας διοργανώνοντας ακόμη και πορείες στις οποίες επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος σας και τα μέλη της Ερασιτεχνικής με σκοπό τον εξαναγκασμό μου σε αποχώρηση από την Πάτρα ισχυριζόμενοι ότι η εν γένει προσωπικότητα μου δυσφημίζει την ιστορία και το παρόν της Π.Α.Ε. Πατραϊκός - Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005.

Από τότε το Δ.Σ. του σωματείου σας , οι παλαίμαχοι αλλά και συνεργαζόμενοι με εσάς δημοσιογράφοι με δημοσιεύματα συστήνετε στους οπαδούς της Παναχαϊκής να μην προσέρχονται στους αγώνες στο γήπεδο με σκοπό την αποχώρηση μου.

Το κυριότερο όμως όλων είναι ότι μου αποκρύψατε πριν δαπανήσω όλα αυτά τα ποσά για την ανακατασκευή του γηπέδου και χωρίς να εισπράξω από πουθενά τα αντίστοιχα χρήματα , ότι το συγκεκριμένο γήπεδο στερείται πολεοδομικής άδειας και είναι παντελώς ακατάλληλο και δεν αδειοδοτείται για αγώνες Α! Εθνικής κατηγορίας και έτσι αναγκάστηκα να καταβάλω υπέρογκα ποσά στον Δήμο Πατρέων για την χρήση του Παμπελοπονησιακού σταδίου.

Το πρωτοφανές όμως είναι ότι ενώ έχω δαπανήσει για την αύξηση της περιουσίας σας ποσό μεγαλύτερο των 600000,00€, λόγω του ότι δεν σας κατέβαλα το πόσο 10.000,00€ μου κάνατε έξωση τον Ιούλιο του 2012 με αποτέλεσμα να στερηθεί για σειρά αγώνων η ομάδα την έδρα που εγώ ανακατασκεύασα και να αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. Πατραϊκός - Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 στην Κάτω Αχαγιά , στο Αίγιο , στον Πύργο με αποτέλεσμα να στερηθούμε οποιουδήποτε εσόδου και οποιασδήποτε χορηγίας είτε πινακίδων είτε λοιπών διαφημίσεων.

Επειδή δια όλα αυτά τα ως άνω επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης για κάθε θετική και αποθετική ζημία μου.

Επειδή τις παραμονές των δημοτικών εκλογών στις 18/5/2014 συγκεντρώσατε όλες τις δημοτικές παρατάξεις στις οποίες παραδώσατε και επιστολή του σωματείου σας η οποία δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα « Πελοπόννησος » και ζητήσατε να εισηγηθούν στα φιλικά προς αυτές κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου να εισαχθεί στην Βουλή νόμος με τον οποίο θα αφαιρείται ο τίτλος - ονομασία «Παναχαϊκή» από την εταιρική επωνυμία της εταιρείας της οποίας έχω το 90% των μετοχών , είτε να σας επιτραπεί να δημιουργήσετε νέα ποδοσφαιρική ομάδα με την ονομασία Παναχαϊκή παράλληλα με την υφιστάμενη Π.Α.Ε. Πατραϊκός - Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Επειδή επιθυμώ να ικανοποιήσω χωρίς την έκδοση νόμου το αίτημα σας .

Επειδή την 10 Ιουλίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 έχει συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της με Α.Φ.Μ. 099517087 « Π.Α.Ε. Πατραϊκός - Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 » με μοναδικά θέματα :

την αλλαγή ονομασίας - τίτλου και αλλαγή σταδίου και πόλης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων της με νέα ονομασίας ποδοσφαιρικής εταιρείας η οποία λειτουργεί με το Α.Φ.Μ. 099517087 της Π.Α.Ε. Πατραϊκός όπως μας επιτρέπει ο νόμος περί Ανωνύμων Εταιρειών.

Δ Ι Α Τ Α Υ Τ Α

σας δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία της οποίας έχω το 90% των μετοχών

1.Δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο - επωνυμία Παναχαϊκή στην επωνυμία της .

2.Σας δηλώνω ότι την 10/7/2014 η Γ.Σ. της εταιρείας θα αποφασίσει την αλλαγή ονομασίας και αλλαγή της έδρας - πόλεως που θα δίνει τα ποδοσφαιρικά της παιχνίδια χρησιμοποιώντας τον τίτλο - ονομασία της ποδοσφαιρικής ομάδας στην έδρα της οποίας θα δίνει τους αγώνες της και σαςΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες του Δ.Σ. του σωματείου σας είτε με απόφαση άλλου οργάνου να κάνετε δεκτό τι αίτημα μου όπως άλλωστε αυτό ήταν το κύριο αντικείμενο του αιτήματος σας είτε προς τις δημοτικές παρατάξεις είτε προς την Ελληνική Βουλή.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς γνώση τους και για έννομες συνέπειες και αντιγράψει όλο το περιεχόμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεως.

Πάτρα 16/6/2014

ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. Πατραϊκός - Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Ιδιοκτήτης 90% των μετοχών».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ