2014-06-16 21:02:56
Φωτογραφία για ΚΟΥΠΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο... ΥΙΟΣ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
Αρκετοί γιοι ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αγωνίζονται σε τμήματα σχολών ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων και μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο μικρός Ιάγκο του Ιμπαγάσα.

Ο γιος του έμπειρου μέσου των ερυθρόλευκων αγωνίζεται σε σχολή του Θρύλου επί σειρά ετών, όσα χρόνια είναι και ο «Κάνιο» στην Ελλάδα και χθες ο πιτσιρικάς ένιωσε πώς είναι να σηκώνεις κούπες ντυμένος στα... ερυθρόλευκα!

Συγκεκριμένα, η σχολή όπου αγωνίζεται, του Αλίμου, κατέκτησε το Θουκυδίδειο τουρνουά. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου νίκησαν τον Αετό Κορυδαλλού στον τελικό της διοργάνωσης με 1-0, με γκολ που σημείωσαν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης! Με σκόρερ τον Ποιμενίδη οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την κούπα, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», και μάλιστα το πανηγύρισαν δεόντως.

Βασικός στο ματς ο γιος του Ιμπαγάσα, Ιάγκο, προσπαθεί και αυτός να μοιάσει στον μπαμπά του βγάζοντας ωραίες ενέργειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά έδωσε σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του όλο τον χρόνο για να φτάσει στην επιτυχία κατάκτησης του Θουκυδίδειου τουρνουά.


Ο προπονητής της σχολής του Αλίμου, Νίκος Ατσόγλου, χρησιμοποίησε αρχικά τους Παναγιωτόπουλο, Γιανναράκο, Ευγενίδη, Λαμπρόπουλο, Γιατρά, Γκίκα, Ιμπαγάσα, Ποιμενίδη, Σαρριασλάνογλου, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Τσομπάνης, Μπαρκονίκος, Κατσάκος, Γαλάνης, Μαρίνος.

Στο γήπεδο της Λαύρας στην Ηλιούπολη, το «παρών» έδωσε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από κοντά και μάλιστα «ανέβασε» και φωτογραφίες με τον πιτσιρικά στο instagram.

Περήφανος πατέρας και ο «Κάνιο», βλέποντας τον γιο του να βαδίζει στα χνάρια του και να μαθαίνει από μικρός να σηκώνει κούπες, μαζί με τους συμπαίκτες του από την ερυθρόλευκη σχολή του Αλίμου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ