2014-06-17 00:36:14
Φωτογραφία για ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ 4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΣΙΕΝΑ...
Στην τέταρτη Εθνική κατηγορία θα βρίσκεται του χρόνου η Σιένα, η οποία παρά το γεγονός πως παλεύει με το Μιλάνο για το όγδοο σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία, την επόμενη σεζόν, δεν θα αγωνιστεί στη Serie A, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Η οικονομική καταστροφή της ομάδας εκτός από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, της στερεί και τη συμμετοχή της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο επικεφαλής της ομάδας στα οικονομικά θέματα μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Antenna Radio», αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

««H τελευταία ημέρα της σεζόν θα είναι και η τελευταία για τη Σιένα που περιμένει την απόφαση του δικαστή σχετικά με την αίτηση για την πτώχευση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη Σιένα στη Serie A, μιλήσαμε με την Ομοσπονδία για να δούμε τι προβλέπετε για τη ρύθμιση των χρεών και ψάξαμε μαζί για χορηγούς. Οι συνθήκες όμως και οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι... συγκρούστηκαν με τους κανόνες της ομοσπονδίας και οι λύσεις έφτασαν σε αδιέξοδο. Έτσι, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και στην Ευρωλίγκα» είπε αρχικά ο Ετζίντιο.


«Από τη στιγμή που η εταιρία θα διακόψει τις δραστηριότητά της όπως όλες οι επιχειρήσεις θα τελειώσει η σχέση της με τους εργαζομένους. Ελπίζω να έχουν ευκαιρίες που εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να τους δώσω», είπε αναφορικά με το μέλλον των εργαζομένων της ιταλικής ομάδας.

Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει είναι η γνωστοποίηση της απόφασης του αθλητικού δικαστή, η οποία ουσιαστικά θα ρίξει τη Σιένα στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Νηστεία των Αγίων Αποστόλων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Νηστεία των Αγίων Αποστόλων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ