2014-06-17 08:57:14
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΜΠΟΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ
Ακόμα και οι συμπαίκτες του Τζόελ Κάμπελ έχουν… τρελαθεί με την εμφάνισή του στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη.

Οι «τίκος» επιβλήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο φετινό Μουντιάλ με 3-1 της Ουρουγουάης, με τον 21χρονο σέντερ φορ να εντυπωσιάζει.

Ο 26άχρονος μέρος της ΑΪΚ Στοκχόλμης και συμπαίκτης του στην Κόστα Ρίκα, Σέλσο Μπόρχες, μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Τζόελ Κάμπελ, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο ταλέντο: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει ποτέ. Αυτή η ικανότητα που έχει στο ένας εναντίον ενός του επιτρέπει να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να φθάσει όσο ψηλά θέλει. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου εάν παρακολουθήσουμε μερικές από τις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου να δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν».

Ο Κάμπελ ανήκει στην Άρσεναλ, αλλά φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, παραδέχθηκε πως θα επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας, αλλά ο ίδιος έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραζιλία.

«Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον μου. Σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα. Το μυαλό μου βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα» τονίζει ο Κάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ