2014-06-17 15:09:31
Φωτογραφία για Σπουδαίες διακρίσεις για Πατρινούς bodybuilders!
Οι Πατρινοί αθλητές πήραν μέρος στο πρωτάθλημα και τα κατάφεραν παρά τις πολλές συμμετοχές και τη μεγάλη προσέλευση των αθλητών. Χιλιάδες θεατές είχαν τη τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά ένα μοναδικό θέαμα, για ένα διαφορετικό άθλημα.

Αθλητές και αθλήτριες διαγωνίστηκαν και μεταξύ αυτών ο Πατρινός Στεφανός Λαϊνάς και ο χρόνια κάτοικος στην πόλη μας Νίκος Τσικαλάκης! Τα καλλίγραμμα σώματα όπως ήταν αναμενόμενο εισέπραξαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα ενώ ενθουσίασαν το κοινό.

Στην κατηγορία Masters, o Στέφανος Λαϊνας πήρε την 4η θέση και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου της ομοσπονδίας για την φετινή του φυσική κατάσταση που ήταν πολύ καλύτερη από την περσινή. Στην κατηγορία Physique πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 12 συμμετέχοντες με σκληρό ανταγωνισμό!

Ο Στέφανος αφιέρωσε το ένα μετάλλιο του, στον προπονητή του, Σταύρο Παπαδόπουλο και το άλλο στην σύντροφό του και personal trailer του, Μαρία-Χριστίνα Κιουτσιούκου!


Σπουδαίες διακρίσεις για τους Πατρινούς bodybuilders! (pics)Ο Νίκος Τσικαλάκης κατέκτησε στην κατηγορία masters την 3η θέση και την 2η θέση στην κατηγορία physique, αποδεικνύοντας πως η σκληρή προσπάθεια αποφέρει καρπούς!

Πρόκειται για ένα event το οποίο αναδείκνυε τα φυσικά προσόντα των αθλητών που συμμετείχαν (θεωρείται από τους πιο αυστηρούς διαγωνισμούς δεδομένου ότι γίνεται αντιντόπινγκ έλεγχος βάσει των κανονισμών της WADA) και που ο γνωστός δάσκαλος yoga από την Πάτρα (Στέφανος Λαϊνάς) και ο Natural Body Building (Νίκος Τσικαλάκης) προετοιμάζονταν και προπονούνταν εντατικά, εδώ και πολλούς μήνες.

Σειρά έχει τώρα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 28 Ιουνίου στη Σλοβακία, όπου και εκεί αναμένεται να σαρώσουν τα μετάλλια!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ