2014-06-17 21:15:24
Φωτογραφία για Την θυσίασε στον... σατανά και ετοίμαζε και νέα θυσία
Μνήμες από τα παλιά φέρνει η δολοφονία μιας γυναίκας, 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από περιπατητές τον περασμένο Απρίλιο στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 40χρονη «δόθηκε» ως θυσία στον… σατανά.

Σαν άλλος Ασημάκης Κατσούλας (ο οποίος μαζί τους Μάνο Δημητροκάλλη και Δήμητρα Μαργέτη, το 1992, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να τη θυσιάσουν), ο 21χρονος Αλέξανδρος Π. πλησίασε την άτυχη γυναίκα που κοιμόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο και, πολτοποιώντας το κεφάλι της, την προσέφερε θυσία στον σατανά.

Έκοψε το χέρι του και έγραψε 666

Έπειτα μάλιστα από τη «θυσία», ο 21χρονος έκοψε, σύμφωνα με πληροφορίες, το χέρι του και εν συνεχεία, χρησιμοποιώντας το αίμα του, έγραψε τον αριθμό 666 και σχεδίασε έναν ανάποδο σταυρό.

«Έτσι ολοκλήρωσε το τελετουργικό. Όλο αυτό το έκανε για να γίνει αποδεκτός από τον εωσφόρο. Παραδέχθηκε επίσης ότι ετοίμαζε και νέα θυσία καθώς ξεκινάει το θερινό ηλιοστάσιο. Ο νεαρός, όπως φαίνεται, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα» αναφέρουν αστυνομικές πηγές μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα.


Το χρονικό

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο πάρκο της πλατείας Kατράκη από περαστικούς, με εμφανή τραύματα στο κεφάλι τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα λόγω των τραυμάτων αυτών, το έργο της αναγνώρισης κατέστη εξαιρετικά δύσκολο.

Από την νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης τη χτύπησε με βαρύ αντικείμενο επανειλημμένα στο κεφάλι με αποτέλεσμα η 40χρονη να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια τη χτύπησε στο υπόλοιπο σώμα της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η δολοφονία διαπράχθηκε το πρωί της 20ης Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα.

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ