2014-06-18 09:50:06
Φωτογραφία για Διαταραγμένη προσωπικότητα ή «ψυχρός εκτελεστής» ο 22χρονος σατανιστής από τα Καλάβρυτα;
Αμετανόητος σατανιστής δηλώνει ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, που συνελήφθη χθες από την αστυνομία για την άγρια δολοφονία μιας άστεγης γυναίκας ανήμερα του Πάσχα σε παρκάκι της Γλυφάδας. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως ο νεαρός δολοφόνος είναι μια σαφώς διαταραγμένη προσωπικότητα, που όχι μόνο ομολόγησε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της 40χρονης και έγραψε γύρω από το πτώμα της με το ίδιο του το αίμα σατανιστικά σύμβολα, αλλά επίσης ομολόγησε πως σκόπευε το ερχόμενο Σάββατο να δολοφονήσει έναν ακόμα άνθρωπο, αναφέρει το protothema.gr

Οι ημερομηνίες που επέλεξε να σκοτώσει ο 22χρονος δεν είναι τυχαίες: Στο μυαλό του είχε απόλυτο σκοπό να γίνει αρεστός με τις «θυσίες» που προσέφερε στον Εωσφόρο και γι' αυτό η πρώτη δολοφονία έγινε ανήμερα το Πάσχα, την ημέρα που οι Χριστιανοί γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού, ενώ η δεύτερη είχε σχεδιαστεί για τις 21 Ιουνίου, δηλαδή την μικρότερη νύχτα του έτους.


Αυτό που σοκάρει την κοινή γνώμη ακόμα, εκτός από την ωμότητα της άγριας δολοφονίας, είναι πως ο δράστης δεν έκανε τίποτα για να κρυφτεί: Αντίθετα, έγραψε τα σύμβολα γύρω από τη νεκρή γυναίκα αφήνοντας το DNA του στο σημείο, είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως εκείνος τη σκότωσε, ενώ σε διάφορα προφίλ που διατηρούσε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούσε το κανονικό ονοματεπώνυμό του. Μάλιστα, σε τουλάχιστον μία από τις αναρτήσεις που έκανε πριν από δύο μήνες ζητούσε πληροφορίες για το πώς μπορεί να γίνει σατανιστής και σε ποιους θα πρέπει να απευθυνθεί για να τον μυήσουν, ενώ έγραφε και το τηλέφωνό του. Παράλληλα οι αστυνομικοί, είχαν στη διάθεσή τους και μαρτυρίες πως λίγο μετά το φόνο είδαν ένα νεαρό άτομο να φεύγει από το παρκάκι της Γλυφάδας Το αποτρόπαιο έγκλημα: «Επέλεξε» το θύμα του στην τύχη!

Η περιγραφή που έκανε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν σοκάρει... Όπως είπε, μετά την Ανάσταση, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να αναζητά τον άνθρωπο που θα σκότωνε για να γίνει αποδεκτός από το σατανά. Έτσι, έφθασε στο παρκάκι της Γλυφάδας, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και με το αίμα, σχημάτισε το σύμβολο 666 και τον ανάποδο σταυρό περιμένοντας το θύμα του. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο μια 40χρονη άστεγη και πλάγιασε σε ένα παγκάκι για να κοιμηθεί. Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου έκρινε ότι ήταν η στιγμή για να επιτεθεί. Άρπαξε μια μεγάλη πέτρα, όρμησε πάνω της και της πολτοποίησε το κεφάλι. Στη συνέχεια με το αίμα το δικό του αλλά και του θύματος προσπάθησε να γράψει το όνομα του σατανά και εξαφανίστηκε αφού πέταξε τη ματωμένη πέτρα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Πάνω στην πέτρα, που βρέθηκε σε μια πλαστική σακούλα -περίπου 90 μέτρα από το παγκάκι που σκότωσε την άτυχη γυναίκα- εντοπίστηκε αποτύπωμα του 22χρονου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ