2014-06-18 19:41:19
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΙΜΠΡΑΪΜ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΠΟΥ... ΕΡΙΞΕ «ΠΟΡΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Κουβέντα για Ολυμπιακό και Ελλάδα έκανε με τον φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική, Ιμπραϊμ, ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος απέρριψε Σταντάρ και άλλες ομάδες για το Θρύλο.

Ο Αμπντελσαλάμ Ιμπραϊμ ήταν ένα από τα πρώτα άτομα με τα οποία επικοινώνησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι δύο παίκτες (ο ένας σομαλικής καταγωγής και ο άλλος μαροκινής) είναι συμπαίκτες στην Εθνική Νορβηγίας και φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Αμφότεροι συζήτησαν και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιμπραϊμ μπορεί να μην έπαιξε την περασμένη χρονιά στους ερυθρόλευκους καθώς ήταν δανεικός στον Εργοτέλη, όμως είχε επαρκή εικόνα να του δώσει αλλά και πληροφορίες.

Κατά τα άλλα ο Ελαμπντελαουί απέρριψε τόσο την Σταντάρ Λιέγης όσο και άλλες ομάδες για να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Όσο για τα social media; Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ο Νορβηγός δεξιός μπακ έγραψε στο twitter του: «Σε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού θέλω να πω ότι ανυπομονώ να αποτελέσω μέρος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα.


Ελπίζω να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Στον προπονητή μου Θόρστεν Λιεμπερνκεχτ: κόουτς σε ευχαριστώ που με πίστεψες τόσο πολύ και για όλα όσα μου προσέφερες. Για μένα ήσουν μία πραγματική έμπνευση. Προς τους καλύτερους φανς της Γερμανίας: σας ευχαριστώ όλους θερμά. Με κάνατε να ανατριχιάζω κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ».

Τέλος ο Τζον Γκουιντέτι, ένας άλλος φίλος του Ελαμπντελαουί του ευχήθηκε μέσω των social media ότι καλύτερο για την καριέρα του, εκφράζοντας την χαρά του που έκλεισε στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ