2014-06-19 07:15:05
Φωτογραφία για Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Ντέπης Μαντά στο Τρεχλό Καλαβρύτων
Μέσα σε κλίμα οδύνης, στην δεύτερη πατρίδα της, στο Τεχλό Καλαβρύτων, κηδεύτηκε το απόγευμα η Ντέπη Μαντά, σύζυγος του επιχειρηματία Νίκου Μαντά, η οποία έφυγε την Δευτέρα από την ζωή σε ηλικία μόλις 63 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρεχλού και στο πλευρό του καλαβρυτινού επιχειρηματία και των παιδιών του, βρέθηκαν για να τους συλλυπηθούν αρκετοί συντοπίτες αλλά και επίσημοι, όπως ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Φούρας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Δούρος, κ.ά.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ντέπης Μαντά τονίζοντας ότι υπήρξε μία ξεχωριστή φίλη για τη «ΦΛΟΓΑ». Μαζί με τον σύζυγό της Νίκο βρίσκονταν κοντά στο Σύλλογό και συνέβαλε στο έργο του με διάφορους τρόπους. Η απώλειά της αφήνει πίσω ένα μεγάλο κενό στην τοπική μας κοινωνία, αναφέρει ο σύλλογος «Φλόγα».
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ