2014-06-19 09:41:08
Φωτογραφία για Ελλείψεις ναυαγοσωστών και μέσων σε παραλίες της Μαγνησίας
Ελλείψεις ναυαγοσωστών και μέσων διαπίστωσε, το Λιμεναρχείο Βόλου, σε ελέγχους που έκανε προχθές Δευτέρα. Η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από τους πρώτους ελέγχους που έγιναν στην 1η Ιουνίου, αλλά και πάλι... υπάρχει ζήτημα, καθώς πολυσύχναστες ακτές του Ανατολικού Πηλίου (όπου μάλιστα πνίγηκε την περασμένη Κυριακή μια γυναίκα) δεν έχουν καν ναυαγοσώστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους Δήμους, χωρίς ναυαγοσώστες είναι οι παραλίες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, Αγ. Ιωάννη, Μυλοπόταμου και Παπά Νερό, καθώς και η παραλία Καραγκιόλ Αμαλιάπολης.

Επίσης, από τους ελέγχους που έγιναν στις παραλίες διαπιστώθηκε ότι στην παραλία Αμποβού Αφήσου, δεν υπάρχει πύργος ναυαγοσώστη, ενώ στις παραλίες Καλλιφτέρη Αφήσου και Μπούφας (που ανήκουν στο Δήμο Ν. Πηλίου), δεν υπήρχαν ναυαγοσωστικά σκάφη.

Πάντως, στις παραλίες του Δήμου Βόλου η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως και δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα από ους ελέγχους που έγιναν.

Το magnesianews.gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Βόλου, πηγές του οποίου ανέφεραν ότι όπου δεν εφαρμόζεται η νομοθεσία, εκ μέρους των Δήμων, θα επιβληθούν κυρώσεις, που σε πρώτη φάση είναι διοικητικές και θα επιβληθούν πρόστιμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ