2014-06-19 14:35:09
Φωτογραφία για Τι θα πει στον ανακριτή ο σατανιστής της Γλυφάδας
Στον 19ο τακτικό ανακριτή βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο νεαρός άντρας, 21 χρόνων, ο οποίος κατηγορείται πως τον περασμένο Απρίλιο δολοφόνησε μια άστεγη γυναίκα, 40 χρόνων, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, ως θυσία προς τον Σατανά.

Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορουμένου θα κινηθεί σε δύο άξονες. Ο πρώτος θα αφορά την ψυχική νόσο (σχιζοφρένεια) από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει ο κατηγορούμενος. Θα προσκομιστούν έγγραφα που δείχνουν ότι είχε απαλλαγεί από το στρατό και είχε επιχειρηθεί εγκλεισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα το 2011 χωρίς αποτέλεσμα. Ο δεύτερος αφορά την εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες (μακροχρόνια) και θα προσκομιστούν έγγραφα ότι το 2009 για ένα διάστημα είχε μείνει ανάπηρος εξαιτίας της χρήσης αυτών των ουσιών.

Σχετικά με την επίμαχη νύχτα του φόνου, ο ίδιος θα υποστηρίξει ότι έβλεπε και άκουγε δαίμονες οι οποίοι του ζητούσαν επιτακτικά να σκοτώσει για να γλιτώσει τη ζωή του. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, οι ειδικοί εκτιμούν η ηλικία στην οποία παρουσιάστηκε η ψυχική νόσος (14-15 χρόνων) και το ότι έχει οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις, συνηγορούν στο ότι είναι σχιζοφρενής.


Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί με υπόμνημα 12 σελίδων και στη συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή. Ο συνήγορός του, Φαίλος Κρανιδιώτης, θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να πιστοποιηθεί η ψυχική νόσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περιλαμβάνονται και δυο βίαια ξεσπάσματα σε βάρος του πατέρα του. Κατά το πρώτο ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο κατηγορούμενος κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για πολλές ώρες, ενώ μετά το δεύτερο ο πατέρας του νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο υποστήριξε ότι χτύπησε μόνος του.

Πηγή: Zougla
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ