2014-06-19 18:51:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις παραγλαύκειες ο Χρυσοχοΐδης - Ένταση με Νταβλούρο: Γιατί δεν μας κάλεσες;
Στο εργοτάξιο της σύνδεσης του νέου λιμανιού τη Πάτρας με τις παραγλαύκιες οδούς, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο σημερινής περιοδείας στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να επιθεωρήσει την πορεία κατασκευής των έργων της Ιόνιας Οδού και του ανισόπεδου κόμβου στον ποταμό Γλαύκο.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε πως απαντά με έργα και όχι με λόγια και τόνισε πως εκτός από την Ιονία οδό, σε λίγους μήνες παραδίδονται τα πρώτα τμήμα της Ολυμπίας οδού, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και το έργο κατασκευής της Πατρών – Πύργου ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε ακόμη πως η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στο μυαλό της κυβέρνησης και πως συντομα οι πολίτες θα δουν να ολοκληρώνονται όλα τα αναπτυξιακά έργα.


ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟ

Ένταση με πολλές...μπηχτές επικράτησε μεταξύ του Χρυχοϊδη και του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρου ο οποίος βρέθηκε στο έργο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή δεν είχε κληθεί να παραστεί. Ο κ. Χρυσοχοϊδης του απάντησε πως δεν επρόκειτο για μία πανηγυρική επίσκεψη, αλλά για μία αυτοψία σε ένα έργο αρμοδιότητός του, ως υπουργού και αρμοδιότητας της περιφέρειας. Και ο βουλευτής του απάντησε ότι τα έργα δεν ανήκουν σε κανένα, αλλά μόνο στους πολίτες.

Πηγή: thebest
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ