2014-06-20 00:27:33
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Ο Κόκκινος Σουάρες... σκότωσε την Αγγλία
Ζωντανή στη μάχη για την κατάληψη ενός εισιτηρίου που θα την στείλει στη νοκ-άουτ φάση έμεινε η Ουρουγουάη, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στην "Αρένα Κορίνθιανς" της Αγγλίας στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Και τα δύο γκολ της "σελέστε" σημείωσε το μεγάλο "κανόνι" της, Λουίς Σουάρες, στην πρώτη του εμφάνιση στα γήπεδα της Βραζιλίας, με τον 27χρονο να πληγώνει τους Άγγλους από μία φορά σε κάθε ημίχρονο (39' και 85') και να δείχνει πως η δική του απουσία στην πρεμιέρα είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η ήττα από την Κόστα Ρίκα.

Ενδιάμεσα από τα γκολ του Σουάρες είχε μειώσει προσωρινά ο Ρούνεϊ στο 75ο λεπτό (πρώτο του γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου στο 10ο ματς του στην κορυφαία διοργάνωση), με τα "λιοντάρια" ωστόσο να παρουσιάζουν για ένα ακόμα ματς αμυντικές αδυναμίες και να γνωρίζουν ήττα με το ίδιο σκορ όπως και στο ματς με την Ιταλία.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η Αγγλία ξεκινάει μία τελική φάση Μουντιάλ με δύο ήττες ενώ σε περίπτωση που Ιταλία και Κόστα Ρίκα αναδειχτούν ισόπαλες την Παρασκευή τότε η ομάδα του Ρόι Χόντσον θα "αποχαιρετήσει" μόλις από τη 2η αγωνιστική Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: "Αρένα Κορίνθιανς"

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοντίν, Α. Περέιρα, Γκονσάλες (78' Φουσίλε), Αρέβαλο Ρίος, Ροντρίγκες, Λοδέιρο (67' Στουάνι), Καβάνι, Σουάρες (89' Κόατες)

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Τζαγκέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ, Χέντερσον (87' Λάμπερτ), Στέρλινγκ (64' Μπάρκλεϊ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (71' Λαλάνα), Στάριτζ

Γκολ: 39', 85' Σουάρες / 75' Ρούνεϊ

Κάρτες: 9' Γκοντίν / 68' Τζέραρντ

Πηγή: sport24
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ