2014-06-20 08:48:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ Η... ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΚΑΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ
Ο πατέρας του Τζόελ Κάμπελ μιλώντας στον αγγλικό Τύπο διευκρίνισε πως θέλει να δει τον γιο του στην Άρσεναλ.

Ο Ουμπέρτο Κάμπελ μίλησε στην Daily Mail με τις δηλώσεις του να δημοσιεύονται και στο δίκτυο Espn.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «εάν ο γιος μου ήταν Βραζιλιάνος θα ήταν διάσημος σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς ο Αρσέν Βενγκέρ είναι σε θέση να δει το τι μπορεί να κάνει ο Τζοέλ. Προερχόμαστε από μία μικρή χώρα και υπάρχει κόσμος που δεν μας ξέρει».

Ο πατέρας του Τζόελ Κάμπελ ισχυρίστηκε ότι «εάν η Άρσεναλ τελικώς τον φέρει πίσω θα είμαι ευτυχισμένος. Εάν όχι, όπου και αν τον στείλουν θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μείνει προσγειωμένος. Πάντα ήταν καλός. Πολύ καλός. Απλώς χρειάζεται να πάρει μία ευκαιρία. Πάντα πίστευα ότι ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει το τι είναι πιο καλό για τους νέους παίκτες.

Πάντα φτιάχνει καλούς παίκτες. Όταν έπαιξε εναντίον της Γιουνάιτεντ ο Τζόελ του είχα πει πως αυτό ήταν το ματς που μπορούσε και έπρεπε να λάμψει. Που θα έδειχνε σε όλους το τι άξιζε. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο που πρέπει να παρουσιάζει στην Αγγλία. Ήρθε η ώρα να αποδείξει σε όλους τις δυνατότητές του. Αυτά που έκανε εναντίον της Ουρουγουάης ήταν απίστευτα.


Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρει ή θα κάνει κάτι ξεχωριστό, όπως αυτό που έκανε στο τρίτο γκολ. Τα περίμενα αυτά. Ήξερα ότι θα συμβούν».

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Κόστα Ρίκα τονίζοντας την ποιότητα του Τζόελ Κάμπελ και το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ακόμα σχολίασε πως περιμένει από εκείνον και άλλα πολύ καλά ματς με την Εθνική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ