2014-06-21 14:00:13
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Ασού-Εκοτό και Μουκαντζό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήρθαν στα χέρια στο παιχνίδι με την Κροατία και το επεισόδιο αυτό ενδέχεται να τους... τελειώσει από την εθνική Καμερούν.

Δεν χωράει αμφιβολία πως οι Καμερουνέζοι αποτελούν τη μεγαλύτερη παρωδία του φετινού Μουντιάλ. Τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας είχαν αποκορύφωμα το... «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Ασού-Εκοτό και Μουκαντζό που λίγο έλειψαν να μετατρέψουν σε ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε της αναμέτρησης με την Κροατία και η ομοσπονδία της χώρας αναμένεται να... λάβει μέτρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι: «Οι πρόσφατες πράξεις βίας που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες που προωθούνται από την ομοσπονδία μας, το προσωπικό και συνολικά την εθνική ομάδα. Όπως εκφράστηκε από τον προπονητή μας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, είναι σημαντικό ότι η ομάδα μας πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στη Βραζιλία. Η επαίσχυντη συμπεριφορά των παικτών, θα διερευνηθεί περαιτέρω από τα αρμόδια όργανα της ομοσπονδίας και θα επιβληθούν κυρώσεις αν προκύψουν ευθύνες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ