2014-06-21 18:32:46
Φωτογραφία για ΑΡΓ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ»
Την αντίθεσή του με την «εύκολη λύση των απολύσεων» εκφράζει ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σε συνέντευξή του, ενώ ερωτηθείς για το ζήτημα με τις απολυμένες καθαρίστριες δηλώνει πως «με τα σύμβολα δεν τα βάζεις». «Τα πλάνα που έχω μέχρι στιγμής στα χέρια μου δεν προβλέπουν απολύσεις» δηλώνει Ντινόπουλος σε συνέντευξή του στη «Real news» και υπογραμμίζει πως πρέπει να επανεξεταστεί το πρόγραμμα της ενδοδημοτικής κινητικότητας, που έχει λήξει από τις 2 Μαΐου, ώστε να διατηρηθούν οι 2.000 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων που δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Δηλώνει αντίθετος με την «εύκολη λύση των απολύσεων» και σημειώνει πως «καλό θα ήταν να μην γίνουν» οι 15.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα. «Θα πρέπει να εξορθολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην τρόικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το υπουργείο Εσωτερικών»  δηλώνει.


Ο κ. Ντινόπουλος αφήνει να διαφανεί ότι τάσσεται υπέρ της εξεύρεσης λύσης για τις καθαρίστριες λέγοντας πως «με τα σύμβολα δεν τα βάζεις» ενώ θεωρεί ότι πρέπει να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο η κυβέρνηση θέματα όπως των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών.

Επίσης προσθέτει ότι: «δεν είπα να τους πάρουμε όλους πίσω...» και συμπληρώνει: «...μου λένε ότι αυτό είναι λαϊκισμός. Από πότε είναι λαϊκισμός η κοινωνική ευαισθησία; Θα φτάσουμε στο άλλο άκρο; Ακούγεται συνέχεια ότι πρέπει να σπάσουμε αβγά. Εντάξει, να σπάσεις αβγά. Αλλά να κάνεις και μια ομελέτα που να τρώγεται!».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ