2014-06-21 22:28:12
Φωτογραφία για ΤΟ... ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΝΙΟΣ!
Ο Μπολάνιος δεν φοβάται να πει ανοιχτά την γνώμη του, ειδικά όταν είναι βέβαιος πως έχει δίκιο. Με αφορμή λοιπόν την έντονη κριτική του Τύπου πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ιταλίας.

Ο Μπολάνιος που αντάλλαξε φανέλα με τον Μάριο Μπαλοτέλι και θύμισε και στον παίκτη της Μίλαν και στους Ιταλούς πως μετά τη νίκη των Κοσταρικανών οι παίκτες της «Σκουάντρα Ατζούρα» έμαθαν καλά εκείνον και τους συμπαίκτες του, φρόντισε να τα βάλει και με τον Τύπο.

Όπως ανέφερε το δίκτο Teletica ο έμπειρος άσος τόνισε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τον Τύπο. Αυτό που κάναμε κόντρα στην Ιταλία είναι γι' αυτούς. Για όσους μας... σημάδεψαν με τέτοιο τρόπο από τον Τύπο. Ας απολαύσουν όλα όσα κάνει η Κόστα Ρόκα που μετά από 20 χρόνια γράφει ιστορία. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να μάθουν να είναι υπομονετικοί. Να περιμένουν και μετά να κάνουν τις κρίσεις τους. Είπαν και έγραψαν αρνητικά πράγματα για όλους εμάς και τώρα είδαν την απάντησή μας. Νικήσαμε, γράφουμε ιστορία και δείχνουμε πως έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά. Η ομάδα μας έχει όλο το μέλλον μπροστά της».

Ο Μπολάνιος αποκάλυψε επίσης πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Μπαλοτέλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ