2014-06-22 10:02:56
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Βήμα πρόκρισης για τη Νιγηρία, 1-0 τη Βοσνία
Η Νιγηρία επικράτησε στο «Pantanal arena» με 1-0 της Βοσνίας τα ξημερώματα της Κυριακής, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Οι «σούπερ αετοί», οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική τίθενται αντιμέτωποι με την Αργεντινή και θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό για κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά στην κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου στο γκρουπ, πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρη στο γκολ του Οντεμβίγκι στο 29ο λεπτό.

Πάντως κάθε λόγο να διαμαρτύρεται έχει το συγκρότημα του Σούσιτς, καθώς στο 21ο λεπτό του ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικά γκολ του Τζέκο, ο οποίος σημειωτέον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε και δοκάρι.

Οι Βόσνιοι έτσι δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν, μετά από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα αποκλείστηκαν από τη συνέχεια, αποτυγχάνοντας να συνδυάσουν την παρθενική τους συμμετοχή με μία πρόκριση στους 16.


Νιγηρία-Βοσνία 1-0 (ΝΕΡΙΤ SPORTS, ΝΕΡΙΤ HD)

Γκολ: 29' Οντεμβιγκί (Νιγηρία)

Κίτρινες: Μεντούνιανιν (Nιγηρία), Μίκελ (Nιγηρία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Νιγηρία (Στέφεν Κέσι): Ενιεάμα, Γιόμπο, Οσανίβα, Αμπροουζ, Ομερούο, Μίκελ, Ονάζι, Μπαμπατούντε (75' Ουζοενγκί), Μούσα (65' Αμεόμπι), Οντεμβιγκί, Εμενίκε.

Βοσνία (Σαφέτ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούζντα, Σούνιτς, Σπάχιτς, Μεντούγιανιν, Πιάνιτς, Μπέσιτς, Χαϊροβιτς (57' Ιμπίσεβιτς), Μισίμοβιτς, Λούλιτς (58' Σαλίχοβιτς), Τζέκο

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ