2014-06-22 11:00:09
Φωτογραφία για Άγγλοι φίλαθλοι ζητούν μέσω Twitter την… απέλαση του Λουίς Σουάρεζ
Να… απελαθεί ο Ουρουγουανός άσος της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρεζ ζητούν Άγγλοι φίλαθλοι, μετά την καταπληκτική εμφάνισή του στη νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας με 2-1, την Πέμπτη.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός επέστρεψε από τραυματισμό, ωστόσο φάνηκε απόλυτα έτοιμος για τις υψηλές απαιτήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και μειώνοντας δραματικά τις ελπίδες της Αγγλίας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο λατίνος «πιστολέρο», ο οποίος δεν έχει τη φήμη καλού παιδιού, αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα και έχει γίνει πολλές φορές δέκτης κριτικής και σχολίων, με αφορμή τη συμπεριφορά του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση, για την κακή μεταχείριση που έχει από τον Τύπο της Βρετανίας.

Οι πληγωμένοι φίλοι των «λιονταριών» δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός στο Twitter, όπου με συνεχόμενα μηνύματά τους ζήτησαν την απέλασή του από τη χώρα, μην μπορώντας να δεχθούν ότι τα γκολ του είναι πολύ πιθανό να στείλουν πρόωρα πίσω στο «Νησί» την Εθνική ομάδα της χώρας τους.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ