2014-06-23 12:39:17
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΡΚ
Την ερχόμενη εβδομάδα οριστικά, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί το ζήτημα του διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπάρξει ανανέωση συμβολαίου με τον Γερμανό τεχνικό ή αν θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Στορκ είχε μία πρώτη επικοινωνία την περασμένη εβδομάδα με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να παρθεί και η οριστική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους. Από εκεί και πέρα, όμως, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει οριστικό τέλος είτε με θετική είτε με αρνητική εξέλιξη.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, καθώς δεν έχει διαρρεύσει τίποτα αναφορικά με την παραμονή ή μη του Γερμανού τεχνικού στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, αφού η μέχρι τώρα συνεργασία του Μπερντ Στορκ με τον Γιώργο Παύλου, ο οποίος έχει αναλάβει το κομμάτι της ακαδημίας του Θρύλου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη, ήταν σε πολύ καλά πλαίσια.

Οπότε και να χωρίσουν οι δύο πλευρές, αυτό θα γίνει μέσα σε καλό κλίμα και ούτε η μία αλλά ούτε άλλη πλευρά πρόκειται να κλείσουν οριστικά την πόρτα. Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Γερμανό προπονητή και τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ