2014-06-23 15:35:15
Φωτογραφία για Και στην Ελλάδα πωλείται πλέον το ηλεκτρικό Smart - Πόσο κοστίζει, πόσο χρειάζεται για να φορτίσει
Εφτασε και στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Smart, το smart fortwo electric drive. Στη χώρα μας κυκλοφορούν οι εκδόσεις coupé και cabrio. Πρόκειται για μία πρόταση της εταιρείας σε όσους θέλουν οικονομικές μετακινήσεις στην πόλη.

Το smart fortwo δεν εκπέμπει ούτε ένα γραμμάριο CO2. Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 75PS αναπτύσσει την πλήρη ισχύ των 13,0 kgm από χαμηλές στροφές.

Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει

Η διαδικασία φόρτισης του smart electric drive είναι απλή αφού ο ιδιοκτήτης του μπορεί εύκολα να βγάλει το καλώδιο φόρτισης από τον αποθηκευτικό χώρο και να το συνδέσει είτε με την οικιακή πρίζα του σπιτιού του, είτε σε κάποιο δημόσιο σταθμό φόρτισης όταν βρίσκεται καθ' οδόν. Για ασφάλεια το καλώδιο φόρτισης θα πρέπει να συνδέεται απευθείας στην οικιακή πρίζα. Απαγορεύεται η χρήση συμπληρωματικών εξαρτημάτων όπως μπαλαντέζα.

Για τη πλήρη φόρτιση της μπαταρίας (από 0 στο 100%) σε οικιακή πρίζα απαιτούνται περίπου επτά ώρες, ενώ η αυτονομία του smart electric drive είναι έως 145 km. Το smart fortwo electric drive καταναλώνει 15,1 kWh ανά 100 km (σε μεικτό κύκλο).

Τσιμπημένες οι τιμές

Οι τιμές πώλησης του ηλεκτρικού smart (με την μπαταρία) είναι οι εξής:

smart fortwo coupe - € 24.500

smart fortwo cabrio - € 27.650

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ