2014-06-23 15:40:05
Φωτογραφία για Ο Μίκυ και η παρέα του... στα νερά του Ιονίου! [photos - video]
Ταξιδέψαμε στο Νησί των Φαιάκων προκειμένου να μπορέσουμε να σας δώσουμε μία μικρή ..γεύση απο τον μαγικό κόσμο της Disney που ...

έδεσε σήμερα στο λιμάνι της Κέρκυρας για μία και μοναδική φορά,προσελκύοντας και δικαιολογημένα άλλωστε τα βλέμματα τόσο των ντόπιων όσο και τον τουριστών που βρίσκονται στην όμορφο νησί

Το "Disney Magic" ,της Disney Cruises (θυγατρικής της The Walt Disney Company) ξεκίνησε το ταξίδι του απο την Βαρκελώνη στις 14 Ιουνίου ,πραγματοποιώντας μία 13ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, την Αδριατική και το Ιόνιο.

Το Νησί των Φαιάκων ήταν ένας απο τους σταθμούς του θεαματικού κρουαζιερόπλοιου του οποίου η κρουαζιέρα είναι βασισμένη φυσικά στους ήρωες του Disney ,τους αγαπημένους των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων!

Το Disney Magic έμεινε στην Κέρκυρα για περίπου 9 ώρες ώρες και γύρω στις 17.00 το απόγευμα αναχώρησε συνεχίζοντας το ταξίδι του ,το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου στο λιμάνι της Βενετίας.


Εκτός απο την Κέρκυρα το καράβι του Μίκυ θα δέσει ακόμα σε Κατάκολο, Ρόδο, Ηράκλειο ,Πειραιά και Σαντορίνη 

Το εντυπωσιακό «Disney Magic» έχει μήκος 340 μέτρα, είναι χωρητικότητας 128.000 τόνων , ενώ διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα(2.700 επιβάτες και 950 άτομα πλήρωμα) ,μία κανονική πολιτεία εν πλω δηλαδή!Οι νεροτσουλήθρες που βρίσκονται δίπλα στις 2 μεγάλες καμινάδες του Μίκυ έχουν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση των επιβατών ,όπως βλέπετε και στο βίντεο.

Οι τιμές της κρουαζιέρας όμως είναι απαγορευτικές για ένα μέσο ..πορτοφόλι ,αφού σε μία τετραμελή οικογένεια το ταξίδι με τους ήρωες του Disney θα κοστίσει περισσότερα απο 5.000 ευρώ!

Οσοι όμως βρέθηκαν σήμερα στην Κέρκυρα μπορεί να μην ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξιδεύουν παρέα με τους ήρωες των παιδικών χρόνων ,μπόρεσαν ωστόσο να απολαύσουν απο κοντά το περίφημο κρουαζιερόπλοιο που συγκέντρωσε όλα τα κλικ των φωτογραφικών μηχανών στο λιμάνι της Κέρκυρας.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ