2014-06-24 00:31:59
Φωτογραφία για Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σούμι
Θλιβερή αλλά και αναμενόμενη - όταν πρόκειται για διασημότητα- τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση Σουμάχερ, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η εκπρόσωπός του, ο ιατρικός του φάκελος έχει κλαπεί και φέρεται να διατίθεται προς πώληση αντί 50.000 ευρώ σε γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ.

Η εκπρόσωπος προειδοποίησε θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τιμωρηθεί όποιος προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Ο φάκελος που φαίνεται ότι κλάπηκε από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, περιέχει λεπτομέρειες ακόμη και για τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη ο πρωταθλητής της Formula 1.

Την αποστροφή της για το γεγονός εξέφρασε η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, τονίζοντας ότι οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και παρότι δεν είναι ακόμη δυνατόν να πιστοποιηθεί η αυθεντικότητά των εγγράφων, απηύθυνε προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοσιοποίηση των εν λόγω στοιχείων είναι παράνομη και ότι θα υπάρξουν κυρώσεις εναντίον οποιουδήποτε προχωρήσει σε δημοσίευση.

Ο Σούμι που βγήκε τελικά από το κώμα έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες μέρες από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε ειδικό πανεπιστημιακό κέντρο αποκατάστασης στην Λωζάνη της Ελβετίας. 

Πηγή: Nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ