2014-06-24 12:34:05
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Με στόχο την νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, αντιμετωπίζει η Εθνική μας σήμερα 24/06 στις 23:00 την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η Εθνική μας ομάδα σε δύο αγώνες μέχρι στιγμής στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, έχει απολογισμό μια ήττα (στον πρώτο αγώνα με 3-0 από την Κολομβία) και μια ισοπαλία (στον δεύτερο αγώνα με 0-0 απέναντι στην Ιαπωνία).

Έτσι λοιπόν πάει στον τρίτο και τελευταίο αγώνα για την συγκεκριμένη φάση με 1 βαθμό, ωστόσο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει οι Ιάπωνες να μην καταφέρουν να κερδίσουν την Κολομβία. Σε περίπτωση που το παραπάνω σενάριο επαληθευτεί τότε η Ελλάδα περνάει δεύτερη από τον όμιλο και αφήνει έξω τις ομάδες της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ιαπωνίας.

Στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα από την Αφρική ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε:


«Το να βρίσκεται σε ένα Μουντιάλ είναι ύψιστη τιμή . Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση περήφανος για μένα και τους συμπαίκτες. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία την Τρίτη.

Νικήσαμε αφρικανική ομάδα στο προηγούμενο Μουντιάλ. Είναι τελικός και για τους δύο και η Ελλάδα είναι φτιαγμένη για τέτοια ματς, όπως έγινε και στα μπαράζ. Είναι σαν νοκ άουτ παιχνίδι. Ο χαρακτήρας της Εθνικής θα παίξει ρόλο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Η ζέστη και η υγρασία μας εμποδίζουν. Θέλουμε να είμαστε καλά οπίσω και να μην δεχτούμε γκολ και μπροστά μπορούμε να πετύχουμε ένα τέρμα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η αναμέτρηση Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού θα διεξαχθεί στο Estadio Castelao στην πόλη Fortaleza. Το συγκεκριμένο στάδιο κατασκευάστηκε το 1973 και έχει συνολική χωρητικότητα 67.037 θεατές.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής:

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ + ΓΚΟΛ - ΒΑΘΜΟΙ

Κολομβία 2 2 0 0 5 1 6

Ακτή Ελεφαντοστού 2 1 0 1 3 3 3

Ιαπωνία 2 0 1 1 1 2 1

Ελλάδα 2 0 1 1 0 3 1

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τους:

Καρνέζη, Μανιάτη, Τζαβέλλα, Μανωλά, Μόρα, Τζιόλη, Σαμαρά, Κονέ, Μήτρογλου, Καραγκούνη, Βύντρα, Γλύκο, Καπίνο, Σαλπιγγίδη, Τοροσίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκέκα, Φετφατζίδη, Παπασταθόπουλο, Χολέβα, Κατσουράνη, Σάμαρη, Ταχτσίδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ