2014-06-24 12:22:11
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο αγώνας κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και όσα αίσχη έγιναν στη Τούμπα δε θα ξεχαστεί τόσο εύκολα, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις μεγάλου μέρους του κόσμου του Ολυμπιακού στις δηλώσεις Σάμαρη  σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδας.

Ο 25χρονος άσος των ερυθρολεύκων βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Κώστα Κατσουράνη τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα... πρότυπά του. 

Αυτό από μόνο του ήταν ικανό να ξεσηκώσει πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν είδαν με καλό μάτι την τοποθέτηση του Ανδρέα Σάμαρη και προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προφανώς, ο μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κατσουράνη και όχι στον... «επαγγελματία»  ποδοσφαιριστή Κατσουράνη και τη συμπεριφορά του μέσα στο τερέν απέναντι σε συναδέλφους του.

Ο Σάμαρης θα μπορούσε να το αποφύγει όλο αυτό πάντως, που στην τελική κακό κάνει μόνο στον Ολυμπιακό και δεν ήταν... απαραίτητη η ανάφορα στον συμπαίκτη του στην Εθνική, από τη στιγμή που ξέρει και έζησε από πρώτο χέρι τις ιδιαιτερότητες που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και του Κατσουράνη.  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ