2014-06-24 15:54:42
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ ΑΠΟ... ΑΡΟΓΙΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Κάρλος Αρόγιο, αφού πρώτα τον αποθέωσε, στη συνέχεια αποχαιρέτησε τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο γκαρντ από τον Πουέρτο Ρίκο συνεργάστηκε πολλές φορές με τον νέο ψηλό των ερυθρόλευκων, τον οποίο αποθέωσε για τον χαρακτήρα του!

Μάλιστα έγραψε πως ο Σπανούλης δεν πρόκειται να του δίνει alley oop, όπως το έκανε εκείνος «Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του ενδιαφέροντος και της δέσμευσης. Όταν κάτι απλά σε ενδιαφέρει το κάνεις μόνο όταν νιώθεις άνετα. Όταν δεσμεύεσαι να κάνεις κάτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Μόνο αποτελέσματα! Αυτός ο τύπος (ο Μενσά-Μπονσού) είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όσο… άδικο και αν είναι το παιχνίδι μαζί του μερικές φορές, πάντα δεσμεύεται να δίνει το 200% για τους συμπαίκτες του και θέλει να κερδίζει κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ! Ήταν τιμή να παίζω μαζί σου Ποπς. Θα μου λείψεις τρομερά! Love you my brother! Παρεμπιπτόντως, ο Σπανούλης ποτέ δεν θα σου δίνει για alley oop σαν εμένα...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κάρλος Αρόγιο.

Ο Αρόγιο με τον Μενσά-Μπονσού, εκτός από τη φετινή κοινή τους θητεία στη Γαλατάσαραϊ, έχουν συνεργαστεί στη Μπεσίκτας τη σεζόν 2011-2012 με την τουρκική ομάδα να κάνει νταμπλ και παράλληλα να φτάνει στην κατάκτηση του Eurochallenge!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ