2014-06-24 20:43:47
Φωτογραφία για «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΤΕΛ ΣΤΗ Red Bull»
Ο Ζακ Βιλνέβ πιστεύει ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι τελειωμένος στη Red Bull, πως η προσοχή είναι στον Ντάνιελ Ρικιάρντο και ότι παραμένει ανοιχτή η πόρτα στη Ferrari, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μετά από τέσσερα χρόνια στην κορυφή, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αντιμετωπίζει φέτος πολλά προβλήματα με τη Red Bull. Ο Γερμανός έχει τρεις εγκαταλείψεις σε οχτώ Γκραν Πρι, ενώ έχει μείνει δύο φορές εκτός δεκάδας σε κατατακτήριες δοκιμές. Στη βαθμολογία είναι πέμπτος με 60 βαθμούς, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο, έχει 83 και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Έτσι, ο Ζακ Βιλνέβ πιστεύει πως ο Φέτελ είναι τελειωμένος στους «κόκκινους ταύρους», αφού η προσοχή τους έχει πέσει στον Αυστραλό. Όπως τόνισε ο Καναδός σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα omnicorse.it, οι Αυστριακοί θέλουν να τον... σκοτώσουν και ο 26χρονος πρέπει να αλλάξει ομάδα.

«Είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά τώρα η Red Bull τον μεταχειρίζεται, όπως έκανε με τον Μαρκ Γουέμπερ. Φαίνεται να έχουν εστιάσει (οι Αυστριακοί) την προσοχή τους στον Ντάνιελ Ρικιάρντο. Τώρα θέλουν να ''σκοτώσουν'' τον Σεμπάστιαν (Φέτελ). Δεν μπορεί να κάτσει άλλη μία σεζόν.


Ο Χέλμουτ Μάρκο έχει αρχίσει να τον κριτικάρει. Ο Φέτελ έχει τελειώσει εκεί, πρέπει να αλλάξει ομάδα», ανέφερε, αρχικά, ο πρώην πιλότος της Formula1.

Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο καλοκαίρι η Red Bull ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φέτελ μέχρι και το 2015.

Όσο για το αν η προσοχή έχει πέσει στον Ρικιάρντο, η αλήθεια είναι ότι ο Αυστραλός μέχρι στιγμής έχει καλύτερα αποτελέσματα, με μοναδική εξαίρεση τη Μαλαισία, όπου εγκατέλειψε και ο Φέτελ τερμάτισε τρίτος. Τέλος, ο Βιλνέβ πρόσθεσε ότι η πόρτα στη Ferrari είναι ακόμα ανοιχτή, αφού θεωρεί πως ο Φερνάντο Αλόνσο δε θα αντέξει να δουλεύει άλλο για να μην παίρνει τίποτα.

«Ποιος είπε ότι η πόρτα στη Ferrari έχει κλείσει; Νονίζω ότι ο Φερνάντο (Αλόνσο) έχει κουραστεί να δουλεύει για το τίποτα. Πήρε την ομάδα στους ώμους του, όμως πέρυσι τα παράτησε. Δεν έχει, πλέον, τη δύναμη να σείρει την ομάδα μόνος του. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Ferrari να ανακάμπτει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ