2014-06-25 21:18:53
Φωτογραφία για Ηλεία: Συνελήφθησαν ακόμη δύο που λήστεψαν την ταχυδρόμο
Συνελήφθησαν χθες (24-6-2014) το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Όσον αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, την 02-6-2014 το πρωί, στο Λευκοχώρι Ηλείας, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 41χρονη ταχυδρομική διανομέα την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ περίπου και διέφυγαν με αυτοκίνητο που τους ανέμενε συνεργός τους.

Σημειώνεται ότι τρία ακόμα μέλη της εγκληματικής ομάδας ηλικίας 26, 25 και 22 ετών, είχαν συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου λίγες ώρες μετά τη ληστεία, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ