2014-06-25 21:52:05
Φωτογραφία για Ψήφος εμπιστοσύνης από την IBM
Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Dow Chemical Company, σε συνεργασία με την... IBM, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα Κέντρο για την Παροχή Υπηρεσιών στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων (Information Systems Delivery Center) στην Ελλάδα, αξιοποιώντας την κορυφαία, σε παγκόσμιο επίπεδο, εξειδίκευση της IBM στον τομέα των υπηρεσιών.

Η Dow αρχικά θα εστιάσει στην αξιοποίηση Υπηρεσιών Υποστήριξης Λειτουργιών και Διαχείρισης Έργων Υποδομής Πληροφοριακών Συστημάτων. Οι εν λόγω υπηρεσίες θα παρέχονται από τα κεντρικά γραφεία της IBM στην Αθήνα και θα τεθούν σε λειτουργία αργότερα, κατά τη διάρκεια του 2014.

Λειτουργώντας ως κόμβος για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, η IBM θα αξιοποιήσει τις εγχώριες δεξιότητες και το ταλέντο του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνατότητες των πληροφοριακών συστημάτων της Dow διεθνώς, με ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση σε αναδυόμενες γεωγραφίες.


Η IBM αρχικά θα παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης έργων και υπηρεσίες υποδομών πληροφοριακών συστημάτων, με προοπτικές επέκτασης σε τομείς, όπως η Ανάλυση Επιχειρηματικών Δεδομένων και η Υποστήριξη Λογισμικού, αξιοποιώντας το Κέντρο Εξειδίκευσης (Center of Competence) για Big Data και Business Analytics στην Ελλάδα, που ανακοίνωσε πρόσφατα.

Η IBM παρέχει Υπηρεσίες Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων στη Dow μέσω πολλαπλών διεθνών κέντρων (Service Delivery Centers), με υπηρεσίες σε 60.000 χρήστες, σε 11 γλώσσες, σε 54 χώρες και σε 6 ηπείρους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Color Accent: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Color Accent: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ