2014-06-26 00:15:37
Φωτογραφία για Γδέρνει τον Κουβέλη ο Μπέζος: Αν κάνω εγώ αποτυχία στο θέατρο φταίει η ταξιθέτρια;
Οξύτατη κριτική στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, άσκησε ο Γιάννης Μπέζος. Σε συνέντευξή του στον Alpha 98,9, ο γνωστός ηθοποιός, ξεκαθάρισε ότι δε μετανιώνει για τη συνεργασία του με το κόμμα, ωστόσο χαρακτήρισε λάθος τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο αρχηγός του.

Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, ο γνωστός καλλιτέχνης αφού ξεκαθάρισε οτι δεν μετανιώνει για την συνεργασίατου με την ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε λάθος τον τρόπο που πολιτεύεται ο Φώτης Κουβέλης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος ο Φώτης Κουβέλης «κινήθηκε λάθος, κακώς έφυγε από την κυβέρνηση και συμπεριφέρθηκε με ηττοπάθεια», για να συμπληρώσει ασκώντας κριτική στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για το τραγικό εκλογικό αποτέλεσμα πως «πάντα ο πρόεδρος έχει μεγαλύτερη ευθύνη, όπως αν κάνω εγώ αποτυχία στο θέατρο φταίει η ταξιθέτρια; Ο λαός δεν σε έβαλε εκεί για να φωνάζεις, σε έβαλε για τα δύσκολα. Αν είναι να μπαίνουμε στην πολιτική για τα εύκολα, δεν χρειάζεται» .


Μιλώντας γενικότερα για την πολιτική σκηνή και τα κόμματα ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε ακόμα:«Δεν μπορώ την πολιτική και τα κόμματα, δεν μπορώ να συνομιλήσω με αγράμματους. Ξέρω πολύ καλούς πολιτικούς σε όλα τα κόμματα και ξέρω και άλλους που είναι ''ντενεκέδες ξεγάνωτοι''», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε «ξεφούσκωμα» αφού όπως υποστήριξε «τα κόμματα αυτά αποδυναμώνονται απότομα ,είναι ευκαιριακές πλειοψηφίες. Δεν είμαι κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κόσμος που πήγε εκεί, θα φύγει απότομα και θα βρεθεί εκτεθειμένο όταν θα αναλάβει την εξουσία, αν την αναλάβει».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο του ποταμιού απάντησε :«θα ήθελα αλλά έχω πολλή δουλειά» και υποστήριξε ότι «το ΚΚΕ έχει τίμια αντιμετώπιση... όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά κόλπα. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να συσπειρώσει κόσμο για να μην του φύγει προς τα αριστερά και κυρίως προς το Ποτάμι», ενώ για την Χρυσή Αυγή και την άνοδο της ο Γιάννης Μπέζος είπε: «με απασχολεί περισσότερο τί είναι αυτό που οδηγεί τους ψηφοφόρους να καταφεύγουν εκεί. Από το 20 όταν ο Πάγκαλος, ο Κονδύλης, ο Μεταξάς, ο Παπάγος και ο Παπαδόπουλος... αυτό σημαίνει ότι έχουμε ρίζα σε αυτά τα πράγματα. Είμαστε 40 χρόνια που λειτουργούμε δημοκρατικά, τόσο δημοκρατικά που καμία φορά παραβιάζουμε την ίδια την Δημοκρατία. Τώρα η ΧΑ εκμεταλλεύεται την ανοχή της Δημοκρατίας» .
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ