2014-06-26 23:22:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Πατέρα έχουμε ψυχολογία τώρα, δεν φοβάμαι, είπε ο Γιώργος Καραγκούνης
Ο Θανάσης Καραγκούνης, πατέρας του Γιώργου Καραγκούνη, επικοινώνησε στις 05.30 ξημερώματα Τετάρτης με τον αρχηγό της Εθνικής μας και βέβαια τα συναισθήματα χαράς ήταν απίστευτα…. «Πατέρα νικήσαμε. Τα καταφέραμε. Στο είχα πει, δεν θα τα παρατήσουμε εύκολα και θα προκριθούμε» ήταν τα λόγια του Γιώργαρου!

Ο Θ.Καραγκούνης με έντονη συγκίνηση και μεγάλη χαρά, συνεχίζοντας ο ίδιος μας ανέφερε «Έσκασε… που η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο δοκάρι! Ήθελε (και έχει ακόμη ελπίδες…) να κλείσει την παρουσία του στην Εθνική με ένα γκολ. Δεν τον νοιάζει όμως, είναι περήφανος και εγώ και ο ίδιος, που η Ελλάδα πέτυχε αυτό τον άθλο.

Είμαστε τυχεροί, γιατί το γκολ μπήκε σε ένα χρονικό σημείο, που όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί. Και όμως δικαιώθηκαν οι παίκτες και ο Γιώργος, που μου είχε πει πριν το ματς, ότι θα προκριθούμε. Πίστευε πολύ στην πρόκριση και σημασία έχει ότι τα καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή.

Πλέον η ομάδα έχει ψυχολογία και κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φθάσει. «Πατέρα έχουμε ψυχολογία τώρα, δεν φοβάμαι….» του είπε μεταξύ άλλων, στη χθεσινή του επικοινωνία ο Γιώργος.

Τελειώνοντας, ο Θ.Καραγκούνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στο ματς με την Κόστα Ρίκα και παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήρια του και στον άλλον Ηλείο της Εθνικής μας, τον Ανρέα Σάμαρη, που πέτυχε γκολ και γενικά ήταν από τους καλύτερους της Εθνικής μας.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ