2014-06-27 17:34:37
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ... «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ» ΓΙΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ
Εκτός από τον Ολυμπιακό που φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον Τζίμι Ντουρμάζ, Φιορεντίνα και Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον 25χρονο εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων – πέρα από εκείνο του Ολυμπιακού – βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ, όπως γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Fanatik».

Ο 25χρονος εξτρέμ φέρεται να είναι ψηλά στη σχετική λίστα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν χτυπήσει την πόρτα της Γκεντσλερμπιρλιγκί και έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Ωστόσο, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή φέρονται να έχουν εκφράσει η Φιορεντίνα από την Ιταλία και η Βόλφσμπουργκ από τη Γερμανία.

Η Γκεντσλερμπιρλιγκί κοστολογεί τον παίκτη κοντά στα 5 εκατ. ευρώ (το συμβόλαιό του λήγει το 2015), ενώ ο Ολυμπιακός λέγεται πως προσφέρει στον παίκτη περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, σχεδόμ διπλάσια χρήματα από αυτά που εισπράττει τώρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ